Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03 18:39 - НИЕ-847 Вътрешните новини на 100-те дни - втора част
Автор: pitatlimedejzorata Категория: Регионални   
Прочетен: 113 Коментари: 2 Гласове:
1



142 ГОДИНИ  ОТ БЕСИЛОТО НА ЛЕВСКИ – ЦВЕТЯ, ЗАРЯ И ТЪГА

 

Цветята и зарята бяха концентрирани в Карлово, родният му град. Знаете ли например, че всяко пето училище в България се казва „Васил Левски“? Тогава има ли значение къде са поднесени цветя и произведена заря в присъствието на високи държавни гости? Не, според мен. А можете ли да посочите поне един още българин, когото Българският Народ, да нарича Апостолът? Не, нали. 
А знаете ли, че майка му на Васил Левски, Гина Кунчева след като доживяла да види сбъдната мечтата на сина си - Освобождението на България, се е самоубила, хвърляйки се в кладенеца в двора на къщата, където го е родила?! Тук няма как да виним турците, тях вече ги е нямало. Остават тогава подигравките на българите-карловци, съгражданите на Апостола, да са я принудили на такава отчаяна постъпка. Впрочем аз не зная истина ли е този факт за обществените принципи на тогавашните карловци. Не съм го учил в родното социалистическо училище. След Третото Освобождение Българско в рамките на два века (имам предвид 10.11.1989) не съм чул и от децата си и техните деца да  споделят помежду си такава информация. Само съм я прочел някъде из Мрежата, в нечии инкриминирани спомени. Но съм я запомнил! И я повтарям, записвам я върху камъка пред мен. Нека да се помни, за тогава и за когото, ще се пита защо Иван Вазов е включил своето стихотворение за Левски в стихосбирка, която е нарекъл „Епопея на забравените“?!
В Европа ли сме или в анадолска Евразия?! Отговорът е толкова очевиден, че ми иде да се самоубия. Добре, че имам поставена задача на генно ниво, която ми забранява отстъплението!

Тези трагични времена за нас, българите, съвсем не са свършили с Трети март. Повторили са се поне още 3 пъти в историята ни, продължиха след Промяната (каква подигравка с голямата буква), и продължават.
На днешния 142-ри 19 февруари, след Онзи трагичен 19-ти февруари 1873-та, поне ни бе спестена миризмата на онова перхидролено русначе с черна хитлеристка риза Волен Сидеров и неговите атакисти, която години наред по време на Демокрация, те омесваха в народната свяст пред Паметника на Апостола в София. И ще припомня една чудесна новина, по-скоро една чудесна предновина: Миналата година Волен Сидеров откри предизборната кампания на партията си в Москва. Съвпадала с някакъв празник на Червения площад, помните ли. Този СИ ОТИДЕ на подобаващото му се място, макар че му предстои да се вмъкне след малко за малко  при наричащите себе си български патриоти.
Макар, ОЩЕ да ни предстои като народ, който си го заслужава, да изтърпим и другия по-ръстов съветски българин Костадин Костадинов. А между тях други едни такива юмруци, викащи „Мутри вън!“…
Отчайващо ли ви се вижда? Леле, какви наивници сте, мислейки за собственото си бъдеще! (Леле, колко съм добронамерен в подбора на квалификациите си!)  Лежте си на дебела орехова сянка и чакайте орехите сами да падат покрай вас. После викайте някой да ви ги начука. И още някой, който да ви ги обели и набута в устата.

Обаче! Има още…

Сидеров си отива, но остава един Максим Генчев, напр..
Ставам съвсем конкретен. Максим Генчев е български артист и сценарист. От новите. Роден  1954-а във Видин. Завършил ВИТИЗ в класа на Крикор Азарян в 1980. Има над 60 театрални роли, три национални награди през 1984. 1987 и 1989 г., и номинация за
Аскеер през 1998 г. Информация в аванс – През април 2021 г. ще бъде избран за депутат в 45-тото НС от квотата на коалицията „Изправи се! (Мая Манолова) Мутри вън! (Румен Радев)“.  Първи приятел на режисьора от Народния театър Александър Морфов ()комуто принадлежат думите: „Добър артист, ама герберски боклук“.)  Информация на ухо – През 2023 година Генчев ще лансира за главна героиня в свой бъдещ филм дъщерята на президента Дарина Радева. Няма да се отворят парашутите им.
Връщам се в година 2014-а. Максим Генчев е сценарист и режисьор на новия филм за Васил Левски, наречен „Дякон Левски“. В главната роля на Апостола е актьорът Веселин Плачков. Нищо повече съществено за този актьор не мога да добавя, освен един спомен от бъдещето. Той ще стане поредния, засега последен, мъж в живота на една смугла естрадна певица Мариана Попова (която един „Уикенд“ подигравателно нарича Марианчето Попова – НИЕ6, стр.551)
На премиерата на филма в зала 1 на НДК присъстват Сергей Станишев и Михаил Миков (стар и нов лидер на БСП)  и кметът на Кърджали Хасан Азис (от ДПС). Както и Васил Василев - председател на Общобългарския комитет „Васил Левски“ (и баща на Слави Василев от президентския екип на Румен Радев – следващия президент). Във вестниците не намерих посочени други известни имена от страна на политиците, които да са присъствали на тази премиера.
Няколко цитата от същите тези вестници. Принадлежат на културни критици и известни общественици. Вярно, че съм ги подбирал, но в техния дух са почти всички оценки за филма „Дякон Левски“:
- „
Току-що се прибирам от премиерата на филма Дякон Левски. В изключително редки моменти от живота си нямам думи и този е един от тях. Искам да забравя този филм изцяло и напълно възможно най-бързо! Въпреки че се съмнявам, че ще ми се получи... Дълбоко съм потресена от тази четиричасова подигравка с Левски, с историята, с българското. На няколко пъти очите ми се пълнеха със сълзи от обида и тъга. Много, много, много съм разочарована."
- „Най-трогващо беше, когато го водеха с една каруца към бесилото и едно заптие му каза „ако не издържиш до там, дерета по пътя много" и тогава дякон Игнатий му каза „Да ти е*а майката"! Залата избухна в аплодисменти! Вярно, за 3 часа и 40 минути не намери място да каже „Ако спечеля, печеля за цял народ, ако загубя, губя само себе си", но тази псувня от устата на Апостола...Ей тая реплика отекна във вечността".
- „Това не бих го нарекъл филм, а по-скоро социален експеримент и съвкупност от сцени от объркан жанр. Всеки има право да направи лош филм, нямам претенция да критикувам. Но когато тръгнеш да правиш такъв за Левски, ти трябва да си наясно с какво се захващаш, очакванията са огромни – хората имат голяма чувствителност за Левски като национален герой”,
- „Филмът е озаглавен „Дякон Левски", но освен революционер той е организатор и идеолог. Доколкото разбирам от отзивите, тази негова страна не е показана във филма. Той е и духовник през целия си живот, независимо че през последните години се опитаха да принизят Левски до терорист, масон, детеубиец."
Реакцията на великия режисьор Максим Генчев: (20.02.2015 по
bTV)
„Дреме ми, че не са ми харесали филма за Левски!
 Народът го харесва, всичко е шест. Мен ми харесва, че филмът не се харесва, значи е постигнал целта си. Срещу него вият тези, които са потривали ръчички на бесилката. За мен тези хора са гарваните".
И още един спомен от бъдещето. (Извинявайте, читатели, ама този Максим Генчев присъства и в нашето бъдеще.) През 2022 година земетресение с чудовищна сила ще се стовари върху Турция.и ще погуби десетки хиляди човешки живота. По този повод Максим Генчев ще напише в своя Фейсбук: „Трагедията - 150 години от обесването на Левски, трагично се стовари в Турция... амин". Не търсете тази информация в социалната мрежа. Изтрита е. Но стои коментарът на Ангел Джамбазки по този повод: „Максиме, Максиме, вярно особен си леко, екстравагантен доста, даже повечко. Защитавал съм те в спорове по повод меко казано особения ти поглед към велики личности от българската история, но дори само да споменеш Апостола в този контекст е направо срамота."

 

СВЕТСКИ НОВИНИ ОТ НАЧАЛОТО НА 2015 ГОДИНА

 

·            17.01.2015, dnes.bg: Фолкпевицата Мария каза заветното „Да" на Християн Гущеров и пред Бог, но носи неговата фамилия от няколко дни, защото на 13-и януари се състоя гражданският им брак в обредния дом на район "Красно село". Кумове са им бащата на младоженеца - бизнесменът и бивш депутат Добромир Гущеров и съпругата му Дияна. Двамата млади са решили да съберат най-близките си приятели и колеги в голям столичен ресторант. Според мълвата се очаква гощавката да надмине по пищност и сватбата на Кейт Мидълтън. След сватбата семейството ще замине на пътешествие за кратко, но не веднага. Причината е, че певицата не иска да прекратява участията си задълго. Двойката не крие, че най-голямото им желание на този етап е да имат свое дете.“
Аз се сетих за една друга прокоба, която тегне над засега щастливото семейство Мария и Християн Гущерови.

Те щели да живеят в къщата на свекъра Добромир Гущеров. Кой е Добромир Гущеров съм писал. Ще припомня на забравилите пак, но не тук и сега.  Днес ще пиша само за историята на „хубавата къща”  в същинския център на столицата. Малко след Девети септември 1944 г. в нея се нанесло да живее семейството на Антон Югов. Нали не се съмнявате, че този простак Югов и неговата простакеса Югова нито са я строили, нито са давали пари да я купят „тази хубава къща”?! Чие е била преди Девети и в кое гробище или концентрационен лагер са свършили нейните строители, вестникът „Галерия“ на Патрашкова, откъдето е информацията,  не пише. Естествено! След Десети ноември 1989-та къщата става офис на лицето Ангел Първанов, един от създателите на Г-13. Нали не се съмнявате, че и това лице не е плащало „на народа”?!  После Ангел Първанов я продава на Добромир Гущеров. Който е платил. С какви пари? Ами, с парите на фалирата Първа Частна Банка. Откъдето дошло, там се върнало. Но думата ми е за друго. „Хубавата къща” е безсрамно открадната и собствениците й най-вероятно те са били затрити. За да не си я искат обратно някога. Но техните сенки живеят. И ако Свекърът Гущеров няма „да го отнесе”, ще плащат неговите наследници.
Случаят е елементарен, повтарящ се милиони пъти в реалния живот, Маро.

·            Слушам и един друг, дето още не е платил за греховете си спрямо българите - Юлий Москов се казва. Той твърди, че модела „Кой” били всъщност стотината от „Протестна мрежа”, които са финансирани от американците чрез Иво Прокопиев. Не бил Пеевски, защото той не го познавал. И Бареков не бил, защото пък него го познавал. Ха, де!
Ако бях Николай Колев-Босия, досега да съм написал няколко кървави отворени писма на Бойко Борисов с такива мисли. Ама аз съм свит, пиша за поколението си, пък ако някой мой съвременник прочете и му докладва – берекет версин. Но имам една надежда да се спасим по по-лесния начин – Бойко Борисов да разбере, че има Алтернатива  и да не губи отечественото време за нови кандърдисвания. Поне докато започне необратимата декомунизация на България. 

·            „Писателят“ Иво Сиромахов написа нова книга - „7 жени“, всъщност продълженив на предишната „Моят таен любовен живот“.  В „7-те жени“ новите любови на Сиромахов, с които авторът е имал любовни афери, са от различни националности. Действието на романа се развива в Берлин, Брюксел, Москва, Пекин, Дубай, Скопие и София. А в сюжета са въвлечени и личности като Ангела Меркел, Жан Клод Юнкер, Владимир Путин и Роман Абрамович.
Цитат от новата книга Сиромахова:
„Много тежко преживях раздялата ни (с предишната) и за да притъпя болката в разбитото си сърце, се хвърлих в поредица от краткотрайни връзки. За тях разказвам  в  „7 жени”.  С Ангела Меркел навремето бяхме в една детска градина в „Орландовци”. Тя беше много ербап и постоянно командореше другите деца. Затова никой не искаше да си играе с нея. Всички деца я мразеха и й викаха „свиня блатска от трета градска”. Само аз й се подмазвах. Може би съм усещал, че някой ден ще стане важно шефчe. С Юнкер сме нещо като далечни роднини. През 1992 година той дойде на море в Слънчев бряг и свали една моя трета братовчедка – Юла. А с Путин се познаваме от 94-та година. Беше дошъл на ски в Боровец. Карахме заедно, сприятелихме се, вечер ходехме по кръчмите. Заведох го и при баба ми на село, тя закла кокошка, пихме от домашното й вино.” 
И завършва Сиромахов: „Хората винаги са обективни и справедливи. „Ако им харесва – четат, ако не им харесва – не четат.”
Мисля си колко много читатели би имала една книга, която Иво Сиромахов има капацитета да напише. Книга, която да разказва за тайния живот вътре в екипа сценаристи на „Шоуто на Слави“. Преставяте ли си? Ако не, гледайте довечера споменатото шоу, когато се очаква на диванчето под Слави да седне самият Красимир (Краси) Радков „отец Нафърфорий“.
Че „Има такъв народ“ е лошо за българския народ..

·            И „кокаиновият крал“ Евелин Банев-Брендо издаде книга. Нарича се „Съзирам чудесата на България“ и макар „стандартният“ журналист Руслан Йорданов да е напоил с красиви думи цяла вестникарска страница на броя от 13 март 2015 г. никъде в нея няма – проверих много внимателно няколко пъти – няма! – кое издателство е издало тази книга. Има снимка на корицата на книгата. Там се вижда в долния ляв ъгъл „Royal’s Book Collection”. Толкоз.

·            „Протестът на кърмещите майки“ – едно друго крещящо заглавие в dnes.bg, подписано от Вера Александрова. (Тая не я познавате, казвате? Споко! Като дойде Румен Радев на власт, той ще я изтегли от непрестижното репортерско място в сайта и ще я направи водеща в екипа мисирки, обслужващи неговите изяви по света и у нас.)
Цитирам, 30.03.2015: „Майки кърмиха публично в столичен мол днес в подкрепа на правото на жената да храни бебето си на обществени места. Недоволството на младите жени беше провокирано от случка преди седмица, когато охранител в столичен търговски център забрани на майка да кърми в него. Тя заведе дело срещу магазина, но не се включи в днешния протест. Въпреки че групата във Facebook, където се роди идеята за организираното недоволство, бе подкрепена от над 1300 души, днес в мола по обяд се събраха далеч по-малко майки. Това обаче не им попречи да осъществят замисленото и те накърмиха бебета си пред всички. Майките, организирали протеста, обясниха, че протестът им е насочен срещу общественото схващане, че не е прилично да кърмят децата си на публични места. Те възразиха срещу нагласите в недоволството им да се търси сексуален подтекст. Майките се възмутиха и от лицемерието - навсякъде да сме обградени от разголени жени, срещу които не възразява никой, но кърменето на обществено място да се приема за неприлично.“
Мисля си, че ако дам идеята на  някой мъж, да направи фейсгрупа „Да помогнем на майките, които искат в мола да плетат на две куки чорапки за малките си дечица“, минимум 1300000 мъже ще се включат в групата.

 

·            И последната новина за този период – като преход към следващия раздел „Кажете Пу-пу и си плюйте в пазвата“:.
Председателят на Института за анализи и оценки в туризма – ИАОТ (има и такъв) Румен Драганов съобщава в Мрежата: „Тази година се очаква спад  на приходите от туризъм. Сред причините са обезценяването на руската рубла и санкциите на Европейския съюз срещу Москва. Ситуацията е тревожна. Ще имаме спад от 160 хил. руснаци през 2015 година. В същото време програмите на територията на самата Русия са за посещение на различни руски дестинации, като акцентът се слага върху Крим – от 400 хил. руснаци миналата година, които са били там, искат тази година числото да достигне до 4 млн. Капацитетът на Крим е за обслужване на около 6 млн. туристи, насочват ги още към олимпийското селище в Сочи, към редица туристически атракции ня територията на Русия - Байкал, Камчатка, дори изкараха на преден план остров Сахалин, като обясниха, че той е руски остров и е много красив. С една дума наблюдаваме политика на централното правителство в Москва, която е свързана със задържане на руските туристи в Русия. В тази кампания за руския пазар къде е България? България, независимо от конкуренцията на Гърция, Турция, Тайланд, Кипър, Египет, Китай, остава изключително изгодна ниско бюджетна туристическа дестинация. Еврото пада и ще продължи да пада до края на годината – такава е политиката на Европейската централна банка, което означава, че българският туристически продукт в евро ще продължава да бъде по-евтин и неговата цена ще намалява. От факта, че една част от руснаците ползват втори дом у нас, цената на услугата ще бъде свързана повече със закупуването на самолетния билет, а у нас ще почиват доста евтино. Какво могат да направят нашите хотелиери тогава в тази ситуация? Да се активизират на вътрешния пазар. Поради тази причина се предложи незабавното въвеждане на ваучери за почивка на българския пазар, както се ползват в Румъния, Франция, Унгария. Трябва много бързо Министерството на туризма да акцентира върху регистъра на туристическите атракции публична собственост, за да може туризмът да получи регламентирана държавна помощ….
Смехории, не намирате ли? Руските туристи в България от миналата година днес няма да дойдат, защото предпочитали да посетят Крим, Сочи и Магадан, пардон – Сахалин, който „също е много красив.“  В тази ситуация какво следва да направи Западът? – да свали санкциите срещу Русия заради войната й в Украйна. А какво трябва да направят нашите хотелиери? – да поискат регламентирана държавна помощ, която да направи курортите ни привлекателни за руснаците.
Ех, Драганов, Драганов… Да си беше стоял пиколо.
Кой е Румен Драганов?
Ако търсите рождената му дата и името на родния му град, ще научите само, че завършва средно образование в 7-о СПУ София през 1970 година. Смятайте. Нататък също ви очаква учудване, ако сте формалисти. Цитирам от Мрежата: „Придобива ОКС магистър по специалност "Технология на машиностроенето" в Техническия университет - София (1972-1981г.)“ – 9 години следване при нормална продължителност 5 години?!... „а в последствие и ОКС магистър по специалност . "Мениджмънт и маркетинг в международния туризъм" в УНСС - София (1993-1995 г.)“ – тук поне годините са нормални, само 3. … „Получава докторска степен в СУ "Св. Климент Охридски" – По каква специалност е тази докторска степен? И защо е в трети университет? … „След 2020 година доц. д-р инж. Румен Драганов преподава дисциплини свързани с организация, управление, нормативна и правна уредба в туризма в УниБИТ“ – 4-ти университет!
Нататък, пак цитирам всезнаещия Интернет. Сведенията са от 2022 година:  „Румен Драганов започва работа в туризма още като ученик на ТК Слънчев бряг като пиколо в хотел. Заема различни позиции в структурата на туризма. Впоследствие работи като директор дирекция във ВТО "Балкантурист", главен изпълнителен директор на "Балкан Холидейз" АД и президент на фирмите "Балкан Холидейз" в Лондон, Ню Йорк, Рим, Берлин, Франкфурт/М, Виена, Цюрих, Копенхаген, Амстердам, Хелзинки, Стокхолм, Варшава, Братислава, Будапеща, Москва, Санкт Петербург, Кайро, Бейрут и Ел Кувейт. Бил е зам. министър по въпросите на туризма в Министерството на търговията и туризма и председател на Комитета по туризъм при Министерския съвет на Република България. Той е член на Контролния съвет на Националния борд по туризъм, член на Управителния съвет на Фондацията за реформа в местното самоуправление, член на УС на Българската асоциация за алтернативен туризъм, член на УС на Българската федерация по колоездене, член на УС на Българския туристически съюз и изпълнителен секретар, първи ротационен председател на Конфедерацията на българската туристически бизнес. Бил е два мандата председател на "Квартал Югоизточна Европа" на Американското общество на туристическите агенции /ASTA/, член на Европейската спа асоциация /ESPA/ и член на съвета на директорите на Асоциацията за здравна превенция, Висбаден, Германия. В продължение на петнадесет години е бил председател на Съвета на настоятелите на Националната гимназия за древни езици и култура. Понастоящем е директор на Института за анализи и прогнози на информационната среда в туризма, в структурата на Университета по библиотекознание и информационни технологии УНИБИТ.
И продължавам да цитирам: „Румен Иванов Драганов е вербуван към структурите на ДС с псевдоним „Владимир“ от полк. Иван Трифонов Марценков на 06.02.1974 г. и регистриран на 19.02 същата година. Собственоръчно е подготвял агентурни сведения за неудобните си колеги и познати. Това вероятно му е помогнало да се добере до поста заместник-министър на търговията и туризма при правителството на Иван Костов. Той е сред доносниците, внедрени в контролните органи на редица външнотърговски дружества като „Химимпорт”, авиокомпания „Балкан”, „Машиноекспорт, „Кремиковци”, „Стомана”, „Булгарлизинг” и други.

Още ли мислите, че това са смехории?!
Ами тогава чуйте какво казва блогърът
didanov от името на  „Движение „Че Гевара“ и Съюз на комунистите в България. Датата е 21.06.2015 – 70 години след Славния Девети:
„Какво даде социализмът на хората?  Право на 8-часов работен ден. За първи път в историята на България.  Право не ежегоден платен отпуск. За първи път в историята на България. Невъзможност да се уволни работникът без съгласието на профсъюзната и партийна организации. За първи път в историята на България. Право на работа. Държавата намери работа за всички, без изключение и спрямо професионалната им квалификация. Всички български трудоспособни граждани получаваха държавно разпределение за работа, а значителна част от тях получиха на тази база жилища. За първи път в историята на България. Право на безплатно начално, средно, професионално и висше образование. За първи път в историята на България. Право на безплатни ясли, детски градини и предучилищно възпитание за децата. Пионерските лагери бяха на символични цени. За първи път в историята на България. Право на безплатно здравеопазване. За първи път в историята на България. Право на безплатен отдих, защото летуването се поемаше от режийните на трудещите се, както и безплатно санаториално-курортно лечение. За първи път в историята на България. Право на 3-годишен платен годишен отпуск за отглеждане на деца със запазване на работното място. За първи път в историята на България. Право на безплатен патронаж над новородени в рамките на една година.За първи път в историята на България. Право на 3-годишно запазване на работното място за други цели, различни от майчинството. За първи път в историята на България. Право на безплатна детска млечна кухня за новородени, до 3-годишна възраст. За първи път в историята на България. Право на безплатно медицинско и санаториално-курортно лечение за всички детски заболявания. За първи път в историята на България. Право на столова храна за всички студенти и значителна част от трудещите се на символични цени. За първи път в историята на България. Право на спокоен от кражби, убийства, наркомания, проституция и т.н. живот. За първи път в историята на България. Правото напълно да се довериш на социалистическата власт, че ще защити живота ти качествено от външни и вътрешни врагове, ще те образова качествено, ще те накара да обичаш и защитаваш Родината си качествено, ще ти осигури спокоен и мирен живот, ще ти гарантира труд, почивка и лечение, ще обезпечи живота, здравето и бъдещето и на децата, и на родителите ти… За първи път в историята на България.
Имаш възможност да допълниш списъка, ако сметнеш нещо за пропуснато.
Подготви Движение Че Гевара и Съюз на комунистите в България.“

Възползвам се от дадената възможност да допълня НЕЩО ПРОПУСНАТО – Цената на всичко това - „За първи път в историята на България“ - е ФИЗИЧЕСКОТО УБИЙСТВО на около 10% от българския народ. Само то, без да броим душевно затритите българи след това. Дела и документи са посочени в междинната част на тази книга, веднага след като завърши разказа за текущата 2015 година. 
И да обвиня ДИРЕКТНО въпросния
didanov, че лично е участвал (което е престъпление) или лично е подкрепял (което е глупост) този геноцид над българския народ по време на социализма в страната . Иначе откъде толкова нагла смелост у него след толкова години пак да се позиционира сред убийците с такова уверено демонстриране на комунистически плам да продължава „започнатото“?! 
Такива като
didanov - персонално и групово, са дълбоката истинска причина България толкова години все още да е вън от Европа и Света. Такива и техните последователи ще бъдат и сред последните агонизиращи от атомната радиация на съветските бомби българи, но пак чакащи конкретния Путин като Спасител. (Така разбирайте написаното в следващия раздел.)




Гласувай:
1



1. pitatlimedejzorata - Нали съм математик и информатик по наследство
24.03 04:00
правя си текуща и всеобемаща статистика. Ето я:
На 20 март, когато започнах публикуването на първия постинг от историята на 2015 година, прочитите ми бяха точно 459212. Днес, 4 дни по-късно, след публикуването на 4-я постинг прочитите ми в blog са 460447. 460447 - 459212 = 1235. Значи горе-долу по 310 действителни прочитания на постинг.
Сега събирам официалната информация за броя прочити на 4-те постинга, която уважаемите админи на blog,bg публикуват под всеки постинг поотделно - 145 броя за същите 4 постинга. Че са по-малко е видно.
Но прави впечатление, че отчетената от админката обща сума прочити, е почти точно 12% (една осма) от автоматичната сума, която прави оригиналната програма на Блога. Тази зависимост - 12% отчитания, се забелязват при всички други групи от мои постинги в продължение на 5 години назад. Което е съвсем естествено. Няма ръчно я, лудата Юлия П.Тодорова да делка всеки път лично на око различна бройка. Просто Георги Гевечанов от Панагюрище - отговорния копировач на българския БЛОГ, е заложил твърд процент - 7/8, т.е. около 88% икономии от неудобните, за русофилската политика на българските собственици, блогъри. За лудата Милейди остава само да прави текущия списък на неудобните в момента блогъри.
А спестената бройка прочити се прехвърлят на русофилските удобни блогъри.Ето как разните захароиди, радостини, фриолдмени, диданови деденца, събират несъществуващи прочитания от 15 милиона нагоре.
Е, и ?! Напънала се модерацията и се наакала - много пъти. А "моите песни все ще се четат". Само дето от БЛОГ.БГ лъха на съветско, че се не трае.
Но това е малко по-бял кахър от напъните да се представи атентата в "Крокус Сити Хол" в Москва (какво типично руско име, нали?) за украинска работа. Например.
цитирай
2. gardener - и аз наблюдавам същата зависимост,
24.03 09:35
хиляди посещения на ден в блога ми, а постовете неотваряни, възможно е да го отварят по грешка и защото пиша само в една област, забавление, там едни ... меко казано ... търновски ... бирени бутилки (от ваш пост) са яко заседнали във върховете с абсолютни простотии, които нямат и стойността да ги отвориш прочетеш, гледам, повечето кавали, които обикалят блог.бг се държат анонимно, също, без да влизат регнати, но това е обяснимо, собственици са и като не ти харесва - казва се, марш, където ще ти е готино, типична простащина от нашите "ширини" байганюовски, не ми пука особено, хората, които създават текст, който си струва да се чете съм ги белязал и повечето ми излизат в любими блогове (както и изродите - водя ги в списък, специален списък за случайна и ненаказуема приятелска обич в института за борба с империализма, оня институт, който другарят ленин създава, според Резун, за борба с приятелите, наричан и коминтерна), останалото са омерзителни боклуци, които няма защо да чета или посещавам, такива ги има под път и над път и не водят до някакво знание. Всъщност, местните ... не знаят нищо, което да не се преподава в началния курс на образование, а тези с нАуните "титли" са обикновени комунстически мизерници, нямащи и минимално знание за наука и да не пишем и изкуство, постни, прости, долнопроизходни нефелници, ручащи бел комунистически леб по повод пенсиите си, които незнайно, защо получават, за тях само дърво и притка яма - нахлебници и долна сган - русофилистична и комуфилистична, доброто е, че новото поколение - създадено от тях не се интересува от глупостите им.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pitatlimedejzorata
Категория: Регионални
Прочетен: 475763
Постинги: 643
Коментари: 252
Гласове: 820
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930