Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05 17:12 - НИЕ-867 Април 2016
Автор: pitatlimedejzorata Категория: Регионални   
Прочетен: 63 Коментари: 0 Гласове:
0ВРЕМЕТО СЕ СТОПЛЯ

 

АПРИЛ 2016

 

Започвам с една истинска новина – двойна. Това, че идва пролет, не представлява заплаха за националната сигурност на България.
Освен истинските новини винаги е имало и ще има фалшиви новини. Те са значително повече от истинските и за разлика от тях представляват заплаха за националната ни сигурност. За щастие обаче създаващите ги масовици в българските медии, са толкова тъпи, че лъжите им са съвсем елементарно доказуеми. На написаното от тях могат да повярват само онези, които и без това са си готови за „бой последен е този”.

·            Като входящ пример една публикация на шуменския шундрек от трънско varg1. („Шуменски шундрек“ е цитат от коментиращите varg1 други блогъри в БЛОГ.БГ. Аз само съм подчертал в оригиналния текст виденията му, според мен.)
- „Кабинетът „Борисов 1“ беше свален от спонтанни масови протести на българските граждани през февруари 2013 г. Това бе народна революция, и ако „Борисов-2“ не се оттегли от властта, със сигурност щеше да дочака нов Ден на Гнева, който е по-страшен и от Апокалипсиса. (Бре, бре, бре. ВиждАл тоя Апокалипсис) Гражданите и бизнеса искаха възстановяване на промишлеността и селското стопанство, възстановяване на икономическите, политически и културни връзки с Русия, излаз на огромния руски пазар. Искаха ново начало! Прословутата българска толерантност ни нашепваше, че ако дуото Борисов–Цветанов не може да говори, понеже единият е бодигард, а другият физкултурник, то поне професиите им може да са ги научили да действат. И уви, двамата действаха, но в ущърб на нашите национални интереси и против желанията на суверена на властта – народа.“
- „Примери в това отношение – колкото искате: Борисов, в началото на първия си мандат говореше колко жизнено необходими са ни Южен поток и АЕЦ „Белене“. Само след няколко месеца, получил заповед от Вашингтонските господари, започна гръмогласно да ни убеждава, че Белене е един гьол, в който са потънали много милиарди, а Южен поток ще е пари, хвърлени на вятъра, които няма да се върнат никога. Нищо, че руската страна предложи да построи и двата огромни енергийни проекта изцяло за своя сметка, а ние да се издължаваме постепенно, когато започнем да печелим от евтините ток и газ. И вместо ние да бъдем енергиен разпределителен център за цяла Европа, сега Турция и Румъния ще строят атомни централи, а ние ще купуваме скъп ток и газ от тях. Без да споменаваме, че националната ни сигурност щеше да бъде гарантирана, понеже Русия щеше да бъде пряко заинтересована да запази своите инвестиции у нас. (И да се бори за тях до дупка, докато свърши народа ни.) Борисов затвори блоковете на основно ремонтираната АЕЦ „Козлодуй“, чиято безопасност, по оценки на специалисти, няма равна в цяла Европа и света. Цената на тока, естествено хвръкна нагоре! В това време, обикновените българи мизерстват и се чудят как да платят поне тока, защото за другите данъци пари не остават. Но управляващите антибългари живеещи в друг свят – на охолство и разврат, пращаха на бедните и разорени хора, нови Хищници: Частни фирми, наречени съдии-изпълнители, които в тандем с мутренски групировки, побързаха да смъкнат и кожата от гърба им.“
- „Следващото Борисово антибългарско решение бе назначаването на Росен Плевнелиев за президент. Казвам „назначаване“, защото всички видяхме как на последните президентски избори депутати от ГЕРБ влизаха и излизаха от залата на ЦИК, където се обработваха резултатите, как мъкнеха чували с бюлетини и т.н. И професор Людмил Георгиев, преподавател в Софийския университет по социална, етническа и политическа психология, от години обяснява, че ГЕРБ не е партия, а машина за фалшифициране на избори. Но няма кой да го чуе! Огромният ущърб на България бе нанесен в началото на втория мандат на кабинета Борисов с изтеглянето на 30 милиарда заем. (по-точно 24 милиарда, и не наведнъж, но… ако бяха дошли Варговите нямаше да теглим заеми, нали) Които ще заробят още повече държавата. И ще ги плащаме всички.“
- „Последва замяната на блестящия дипломат Ирина Бокова с неизбираемата Кристалина Георгиева, само защото така са му наредили от Вашингтон и Брюксел. Оказваме се в ситуация, в която българските граждани от години искат оставката на втория кабинет Борисов. Интернет форуми, сайтове и улични протести се задъхват от гнева на България, която иска Борисов и ГЕРБ вън от властта. Дори търпението на западните властелини преля, и едно от най-авторитетните списания в света – американското „Форбс“ нарече Борисов „дълбоко посредствен и тъпоумен интригант, който трябва веднага да подаде оставка! А социологическо проучване от края на миналата седмица посочи, че 86 % от българите не одобряват своя премиер! Същото казва и социалната мрежа, в която всяка новина, критикуваща управлението на ГЕРБ и Борисов се споделя, харесва, коментира и подкрепя от стотици хиляди българи всеки ден. А публикациите в подкрепа на управлението не събират и 5 лайк-а.“
- „Дотук с демагогията и фалшифицирането на социологическите агенции как видите ли Борисов бил най-харесвания от българите политик! Оставка! Само че оставките по нашите балкански ширини не се дават, а се вземат. От народа! И българите, също като гърците, пак ще трябва да излязат на улицата, за да се изпълни искането на „Гласът народен, понеже е глас Божий“! Иначе ще ни залее мигрантската вълна, която Борисов е договорил да влезе и остане в България след президентските избори.”

·            Продължавам с примерите:
- Автор pitankatapita от БЛОГ.БГ. (Илиана Беновска?) Интересното при тази „Питанка“ е, че тя  говори за събития, които ще се случат през март и април 2016, а е публикувана разсъжденията си цял месец СЛЕД това - 10.05.2016. Точният час е 15:11.
„Броите ли? До 23.03 събитията ще са все така ярки, хаотични, неразбираеми за широката публика. Но и разбиращите трудно се ориентират в действията, бездействията, „акциите“, неврозите, истериите, страха, наглостта и прочие объркани и взаимно изключващи се „вибрации“ на герберската пасмина. А то в общи линии можем да го кажем простичко: Мафиотските политико-икономически кланове се самоизтребват, разчистват, разместват…Но! Има едно голямо НО! Този път не са предвидили последствията и края на краищата. След 23.03 започва подготовката на края на ерата на БЕЗЗАКОНИЕТО! До 40 дни след 23.03 правителството ще падне. При какви обстоятелства, дали сами ще се разбягат, дали някой и нещо ще им „помогне“ да си тръгнат, не можем да кажем. Но със сигурност си отиват!“
Броя, броя… 40-те дни след 23.03 се падат на 2 май. От тази съдбоносна дата до датата на публикацията на Питанката ще отминат още 8 дни. Какъв в смисълът да се твърди, писмено при това, че нещо ще се случи, когато ще са отминали десетина дни след Датата на случката и Нещото не се е случило? Ама дребна грешка в изчисленията, могат да кажат някои. (Той дори varg 1-ви прави дребни грешки в изчисленията. Виж последните редове на тази книга.)
Е, добре – Правителството „Борисов-2“ ще подаде оставка на 16 ноември 2016-а. Дотук разликата е половин година. На 4 май 2017 г. ще бъде гласуван кабинетът „Борисов-3“. ТОГАВА чак „със сигурност“ нещо ще се промени. Дали ще е „тръгване“? Но както и да е. Дотогава обаче ще минат 400 дни, а не 40.
Питанки разни… Предричащи Промяната.
- Автор dedenze, 27.04.2016 (Деденце, пък още се надява… четете)
„Напред братя и сестри, умната ! Много малко остава България да бъде окончателно унищожена и оставена в картата на ЕС, само като чисто географско понятие ! Макар и с голямо закъснение, повечето българи усетиха на гърба си ликвидацията, но реално са лишени от всички форми на борба ! Няма социално и професионално съсловие, което да не е против провежданата от партиите политика, което да не е изразявало протеста си и неодобрението с митинги, стачки, шествия, блокади и пр... Ефекта от това е нищожен и чисто козметичен, по-ярко изразен в ниската избирателна активност ! Особено интересно е въвеждането в бюлетината на текст и квадратче „Не гласувам за никого от представените !” Чудесно, но безмислено и скопено, защото тази бюлетина се брои за недействителна, вдигаща само избирателната активност!?
Унижението на хората е достигнало невероятни размери ! Връщаме се към доброволните, невъоръжени отряди на соца за охрана на граници и селища !? Правим се последователи на страни като САЩ, Канада, Швейцария, където всички хора с чисто минало, имат право да си купят всякакво, бойно оръжие в магазина. Тук имат право само партийно-помазани и престъпници! Страх ги е от народния гняв и желание за възмездие, затова имаме най-много полицаи на глава от населението, обслужващи партийните интереси, неборещи се против битовата и криминална престъпност!  Вече се оборудваха с бронирани машини и водни оръдия !? Не дай Боже пиратка да гръмне, ще ни избият всичките и ще редуцират населението до указаните от САЩ – 5 милиона подчинени !
Българина има чувство за хумор в най-лошите за него дни ! Рано или късно, ще намери верния път ! Трябва да се използуват текстовете на престъпната Конституция и законите ! Напр. „Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му.“ Затова при митинги и обсада на НС и институциите на властта, не хвърляйте предмети яйца, домати, бутилки, не вдигайте излишен шум, те са забранени и в разпоредбите на Столична община ! Това може да се подмени с незабранените със закон - екскременти , урина, отвратителни миризми в незабранени пръскала и упаковки, още повече са достъпни и безплатни ! Ловете нежно, по евроатлантически, живи, симпатични жабета, особено много защитени змии, гущери и тихичко ги пускайте около изброените места с надеждата да надквакат безпътните и продажни депутати, да им всеят уважение и респект ! То бива „демокрация" и жертви бива, но цял народ за курбан не бива ! Напред братя и сестри, Бог е с нас !“
Бог бил с него?! Кой бог бе, шундреко? Цял живот не си се сещал за него, нещо повече - отричал си го и си преследвал хората, които вярват в Него, сега го викаш на помощ?! Господ да ти е на помощ,
dedenze!

·            Евгени Минчев, издигнал се от малко пазарджишко цигане до „лорд ъф Итън”, благодарение на здравата мъжка дружба (изредил съм покровителите му в томовете НИЕ от 2 до 7), бил казал пред вестник „19 минути” на 8.04.2016: “Светът е полудял и в това няма нищо подозрително”. (Запомняме го, за да го питаме Лордо дали ще мисли същото след месец, когато строга католическа Италия ще разреши браковете между еднополови!)
Дали Светът полудява, аз не се наемам да твърдя, но че медиите са полудели в мечтите си другаря Путин да спаси България от така наричаните от тях „еврогейове от ГЕРБ”, е съвсем видно. Който не му се мисли, да си пие бирата и да гледа „България търси талант”! Или „Усещане за жена” по
TV7.
Или да чете „Стандарт“-а, Мария Андреева, която е написала: „Лондон забърка Путин в убийството на Литвиненко.“

Та, новото избесняване на съветско харесващите българи тия дни, доведе до отчаяния ход да се консолидира „лявото в един юмрук”.
Отчаян ход, защото Михаил Миков (той е от град Кула, откъдето е Александър Лилов) - има един електорат, Новата Нинова (от село Крушовица Ловешко, Плевенско) съвсем друг, а Георги Първанов е съселянин на Георги Димитров от Пернишко. Мен ако питате, Корнелия Нинова има шансове да победи Миковата БСП. Обединение с Първанов е невъзможно, най-малкото защото два остри камъка брашно не мелят. Колкото до надеждите на Иван Костов - ДСБ (които са от Пловдивско и Софийско)... Тия са по-смешни и от ямболско-бургаските Сидеров/Симеонов атакисти и Каракачановите македонци от Русенско, които са пациенти за лудницата, там прибират онези, които твърдят, че са Наполеон. А как стои въпроса с „турските партии”? Те - за кавичките говоря - нямат никакъв шанс в новото бъдеще на България. Доган без СССР ще стане обикновен турски циганин от Шуменско, какъвто си е всъщност по рождение. Партията ДПС ще слезе до нивото на партия БКП – и двете стават „пансиони за уморени партийни лидери”. Убеден съм, че ще дочакам да видя смачканите физиономии на излъганите се Данчо Ментата и Каменчо Костадинов. Което ще ми достави отдавна чакана радост. Бъдещето на Слави Трифонов ще повтори миналото на Николай Бареков. Демагог не става за лидер, а и с войска от простаци пък хептен Такива не се хвърлят да се бият, когато стане напечено. Справка - българите от старо време, които вместо да излязат от домовете си като гръмне първата пушка на Априлското въстание, ще  изчакат башибозука да им нареди да направят същото, за да може необезпокояван да натакова жените им. Това е цената да запазиш… какво? Българското в себе си ли?
Такива ми ти български размисли са ме налегнали, Щастливецо! 119 години след твоята смърт!

 

·            В присъствието на кметицата на София Йорданка Фандъкова, на края на новата пешеходна зона по улица Витоша (която Светла Василева нарича  - „Витошка", олющен теракотен мегдан“) беше открит паметник на писателя Алеко Константинов. Паметникът на Щастливеца е с лице към планината Витоша, подпрян на улична лампа с пет табели с посоките към градовете Будапеща, Прага, Виена (това са емблематичните любими градове за търговията на Бай Ганьо из Европата), Чикаго (градът до който самият Алеко е ходил и се е върнал обратно) и Свищов (родното място на писателя).Творбата е дело на скулптура Борис Борисов и архитекта Пламен Цанев. Проектът е финансиран от Столичната община и община Свищов.

·            Датата на откриването на паметник на Алеко Константинов е около 24 май. Един месец по-рано – в края на април 2016 г., в долния край на същата тази пешеходна зона, в западния край на „Триъгълника на властта“ беше открита частта от античния център на древна Сердика, наричана с популярното име „Ларгото“ - онази част (която е оцеляла от времето на големите социалистически строежи) между стария ЦУМ и образователното министерство, и оставаше под краката на чакащите трудещи се да минат във възторжена манифестация пред първите ръководители на Партията и Народа, чучнали се върху саркофага на Георги Димитров (имам предвид терасата на Мавзолея). „Ларгото“ беше открито от културния министър Вежди Рашидов в присъствието на премиера Бойко Борисов. Отсъствието на клета на София Йорданка Фандъкова беше обяснено с нейна визита в Амстердам. Чара - Светла Василева и нейните читатели, не харесват и тази нова столична забележителност. Наричат я „грозно и некадърно“, „фалшиво“, „бетон вместо история“, „ремонт вместо реконструкция“  и други такива реминисценции, които кореспондират повече с бетоновите грамади от комунистическо време, надвиснали над древния римски площад на Сердика като хищни птици над жертва.
Не особено доброто настроение, което се създава около Ларгото, се допълва от сравнително новия (отпреди няколко години) паметник на Георги Чапкънов на покровителката на град София, който замести огромния Ленин, чиято височина се конкурираше само с червената звезда на бившия Партиен дом. Пиша това, защото върху протегнатата ръка на Света София е кацнала една сова – птица, която не е много… приветлива като символ.

·            В навечерието на Великден премиерът  Бойко Борисов пусна официално движението по т.нар. Северна тангента (По-скоро хорда в окръжността на околовръстния път на столицата, но журналистите не са математици, нали? Те като чукшите - пишат, не четат.).
Северната тангента свързва североизточната дъга на околовръстното на София със северозападната му част с една права магистрала, изцяло на колони, с 6 пътни ленти, по 3 в едно направление. Така трафикът от Северна България за Сърбия и Гърция няма да обикаля по „подбалканските села“ в Софийско, а ще цепи направо над кварталите зад Софийската гара. Отсечката е дълга 5 и половина километра и е изградена с европейски средства. На откриването на Северната тангента до премиера Борисов пъчи гърди строителната министърка Лиляна Павлова. Йорданка Фандъкова пак отсъства, само дето този път не пише да е в Амстердам. 

·            За частта от т. нар. Южна дъга на околовръстния път - от резиденция „Бояна“ до ж.к. „Люлин“, вестниците пишат, че „най-сетне“ цялото околовръстно ще бъде разширено. Е, това няма да стане в следващите поне 10 години. Със сигурност. За да се ядосваме по-малко на този факт. да погледнем датата на тази новина – 1 април 2016 г.

 

 

РАЗМИСЛИ ОКОЛО ПРОЛЕТНАТА ОФАНЗИВА НА СЪВЕТСКА РУСИЯ

 

Русия била готова за военни действия, ако Швеция се присъедини към НАТО, заявил руският външен министър Сергей Лавров на някаква среща в началото на тази 2016 година - „Всяка страна има правото да работи за гарантиране на собствената си сигурност, но ако военна инфраструктура се приближи до границите на Русия, тя ще предприеме необходимите военни мерки. Нищо лично, това е просто бизнес. Винаги сме предупреждавали НАТО да не се разширява на изток", казал Лавров.
- Слоне, излез веднага от водата! – заявила една войнствена мравка, застанала заплашително с ръце на кръста на ръба на басейна в градската къпалня.
- Защо? Какво се е случило? – запитал учудено слона и понечил да я пръсне с вода от хобота си.
- Слоне, повтарям ти за последен път, излез от водата! – продължавала да се ежи мравката.
- Добре де, добре. Ей-сега – размърдал се добродушно слонът, мърморейки си под хобот – Да не мислиш, че при мен това е толкова проста работа като при теб… Ето, направих го, излязох.
- Добре! Можеш да влизаш отново във басейна. Не си ми обул банския.

Нищо лично. Просто факти, спомени за събития от близкото минало, днешните 2014-2016 години и бъдещето, което очаква Европа в следващото десетилетие.

Векът започна със смъртта на Борята Елцин и началото на управлението на посочения от него следващ президент на Русия. За 15 години (два мандата по 5 години – заб. моя) този Вовата Путин, вече председател на партия „Единна Русия“ в новонаречената РФ - Руска Федерация, успя да убеди белоруския си колега Лукашенко (също така с 15-годишно присъствие в президентството при два мандата по 5 години) да върне Република Беларус в пределите на ОНД (Някой спомня ли си вече какво означава ОНД – Организация на Независимите Държави?!) Година преди 2000-а войските на НАТО бомбардираха Белград и Нови Сад и СФРЮ се сви окончателно до Република Сърбия. Руснаците, съответно, се настаниха със свои правителства в кавказките републики. Обаче продължиха да плащат наем на Казахстан за използването на космодрума Байконур. (Добре, че космическата програма на РФ също се посви и броя на изстрелванията намаля драстично.) Хитрецът Ердоган, особено напоследък, се опитва да гнезди и при Аллах в „ислямска държава“, и при Христос (как да уточня кой Христос, като те няколко – евреин, ватиканец, протестантин, българин, руснак, сърбин…)
И какво остана за Путин, като изключим Беларус (до някоя смърт, естествено) – Украйна?!  Една малка, но голяма хапка за Европа – независима, в смисъл на некооптирана още, държава, по-голяма от Франция и Германия взети заедно. Държава, която държи една четвърт от териториалните води на Черно море, което пък в дъното си завършва с Проливите – вечната мечта на Руската империя. Изпусне ли Путин Украйна и край на мечтите Лаврови. Как да не се изходи подобаващо човекът. Какво като е комунист.
И дойде 2014-а, когато Путин отиде „за риба“. Знаем всичките горещи все още подробности, няма да ги повтарям.
Две години по-късно - 2016-а, украинската офанзива, първата – Кримската, завърши донякъде успешно за Путин. Полуостров Крим стана пак отново съветски. Което позволи на Русия да контролира почти изцяло вътрешното Азовско море. Два крайбрежни района – Донецк и Луганск се присъединиха към Матушката след всенародни референдуми за независимост от Украйна  До завършването на мечтата за пълно съветизиране на Черно море останаха две „флейки“ – Мариупол и Одеса.  Но… Абсурд… Тоест… Ох…
След 6 години – през февруари 2022 г. държавата му на Лавров ще започне пълномащабна война в Украйна. Тя няма да е предизвикана от НАТО, защото няма да се е случило никакво действие от негова страна, което да промени статуквото в разположението на силите в Източна Европа от Балтийско до Бяло море. Приказките, словестните заплахи имам предвид, са друга работа – приказки. Но Путин ще започне втората част от плана си и ще нападне с военна сила Украйна, и почти ще вкара танкове в столицата Киев. Няма да успее да я завземе. След 2 месеца ще си ги оттегли позорно за велика сила за каквато се пъне да минава. След още 2 години ще затъне по-дълбоко, въпреки половината милион жертви, разправят. Една от причините, без да ги подреждам по значимост, ще бъде именно подкрепата, която НАТО ще окаже на Украйна. Точно поради това, че Съветска Русия се приближава опасно до цивилизована Европа, а не обратното!
Точно поради това, почти веднага, северна Швеция и нейната съседна държава, която граничи с Русия - Финландия, ще поискат пълноправно членство в НАТО, което им гарантира, буквално гарантира, независимостта и суверенитета им. Пояснявам – към този момент, началото на 2022 година, Швеция и Финландия изобщо не са си помисляли да се ангажират с военен съюз като НАТО. Не са се плашели от лаврови заплахи. Но при вида на разрушена Украйна, спазването на 200-годишния неутралитет става глупаво, безсмислено и крайно опасно. И в началото на 2024 година Швеция и Финландия станаха пълноправни членки на военния съюз НАТО. Лавровци се „захапаха по задника“. Защото не четат старите книги. В тях пише: „Колкото повече мърдаш, толкова по-навътре ти влиза“ (разбира се в много по-цивилизован вариант от моя изказ).

Ще завърша временните си размисли по тази тема с добавката, че решенията за членство в НАТО се взема с консенсус, т.е. всички страни-членки трябва да са съгласни. Знаете ли КОИ ДЪРЖАВИ ОТ НАТО до последно бяха извън този консенсус? За Финландия - държавата на Ердоган Турция (която свали съветското СУ преди има-няма половин година), и за Швеция - държавата на Виктор Орбан Унгария.
Питате къде е една друга известна членка на НАТО с ярки съветски звездички в очите – Холандия, напоследък наричана Нидерландия? В началото на тази 2016-а година Холандия блокира с вето споразумение за асоцииране на Украйна към ЕС. Ако такова асоцииране на Украйна към обединена Европа би се случило да кажем до година-две-три, Путин щеше да бъде изключително много затруднен да започне войната в  Украйна през 2022 година.
Виждате ли докъде ни доведе анализа на фактите?!
Не искам Моята България да прилича на изброените три европейски държави в такова политическо отношение!

Искам обаче и смятам, че е меко казано необходимо да споделя с вас – обикновените българи като мен, които нямаме достъп до секретните договорки между творящите събитията – едно необичайно „пречупване“ на утвърдената линия на поведение на страната ни в  общоевропейската редица. Какво имам предвид?
В следващите страници на тази книга НИЕ ще разказвам за обстановката у нас и нагласата на „движещите сили на революцията“ преди редовните президентски избори в края на 2016-а година. Обичайните заподозрени се държат по обичайния за тях начин. И изведнъж един друг руски генерал от съветско време - Леонид Решетников се намеси в спора за „червената“ президентска кандидатура. В първия момент лично Корнелия Нинова, шефката на БСП, скокна и каза „не“, но после клекна, съгласи се. Нямаше да ми направи кой знае какво впечатление, защото… Един малко пиперлив виц:  В началото жената викала „Не, не! Не там!“, но после допълнила „А там!“. Извинявайте.

Обаче към „червеното“ съгласие с кандидатурата на Решетников за президент – генерал Румен Радев (познат само в средите на бойните ни пилоти от мирната ни армия без нито час истински боен полет), дадоха своето съгласие реформаторите, наричани, знаете, „еврогейове“ от кушелите в блога. После и самият Бойко Борисов кандиса. По един особено „педерастки“ начин (извинявайте!) – реши да постави срещу Румен Радев неизбираемата Цецка Цачева, която вече беше бламирана в очите на повечето от българските избиратели като общо взето неуспешен председател на Парламента, че и на всичкото отгоре жена. В полуориенталска страна – жена срещу боен пилот?! Това е толкова глупава грешка за политик стратег като Бойко Борисов, че няма как да не си помисли човек, че бил натиснат от някакво ново Ялтенско споразумение. Въпросът е защо се е съгласил. Другото възможно предположение – че такова решение е дошло за Бойко Борисов „отвътре“, е още по-кофти за него.
Поразиите, които Румен Радев ще направи на демократична България в следващите 10 години, са ясни. Ясни, защото путински генерали като Леонид Решетников никога не грешат в полза на Демокрацията. А представяте ли Румен Радев като Дон Кихот? – добре, добре, като Тодор Живков?!
И още едно последно Мое учудване. Защо след като беше избран за президент на България, генералът Радев се мота 3 години и половина преди да вдигне пролетарския си юмрук. Тези три и половина години са една трета от целия му възможен президентски мандат! Една трета загубено време в блеене пред революционната необходимост от Победа?! Кое е наложило такова „безхаберно“ поведение? .
(Понеже изучавам практиката на Лявата Алтернатива, а съм учил в социалистическото училище и нейната Теория, знам, че Партията никога не прощава на тези свои членове, които в един момент са решили да се отклонят от правата й линия. Това дава една възможност за ориентация, без да съм запознат със секретните документи. Ако Румен Радев е вид „Луканов“ и свърши като него, значи е направил това, подведен от загубилите „правата партийна  линия“. Ако му се размине - като на Александър Лилов, да речем, значи такова бездействие е продиктувано от високо партийно ниво. По-високо от нивото на Корнелия Нинова и извън българско. Определено.)
Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pitatlimedejzorata
Категория: Регионални
Прочетен: 507491
Постинги: 659
Коментари: 272
Гласове: 824
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031