Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2021 15:56 - НИЕ-634 Събитията юли 2006
Автор: pitatlimedejzorata Категория: История   
Прочетен: 574 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЮЛИ  2006 ГОДИНА

 

Също като юни, този месец няма да бъде запомнен с някакви важни политически събития. До края на годината очакваме само едните президентски избори през октомври и преминаването на държавата в друго състояние – членство в Европейския Съюз.

·                     Иначе от дребните събития, мисля да откроя една много “мешана” сватба. Жени се генерал Богомил Бонев - вътрешен министър в “синьото” Костово правителство (1997-1999) за певицата Нона Йотова – “червената” депутатка в НС (2017-2021).
И на двамата това не е първа сватба. Как се пееше в една песен? – “Всички стари грижи в миг ще заличи мойта нова любов” Бре! – Един въпрос отзад напред: А децата от предишния брак къде остават?- За сведение на любопитните: 2 дъщери от мъжа и един син от жената.
Но
... Да се върна и да задам въпроса, който стои най-отпред. Защо “тази любов” е толкоз избирателна? Какви нови политически врътки и връзки се задават? От какъв зор?
На “младото” семейство с мешан цвят кумува Георги Гергов с жена си. Георги Гергов е видно лице в пловдивските червени “аристократи” - аристократ в кавички, защото бизнесът му стартира от свинекомплекса в село Маноле, построен от народната власт, за да стигне (засега) до притежанието на Пловдивския панаир и двата най-големи пловдивски хотела, строени също по времето на народната власт. След време (2020) селянчето Георги ще поиска поста председател на БСП от селянката Корнелия Нинова и това ще му струва партийното членство. Георги и Вили Гергови са кумове и на Ветко и Маринела Арабаджиеви – други едни мешани цветово олигарси, които ще стигнат до затвора при главния прокурор Иван Гешев (2020), както и на Емил и Весела Кюлеви - стигнали мъжът до оня свят (2005), а жената - до футболиста от “Левски” Мартин Станков. Ниво! Класа, нали?
Не съм кой знае колко мнителен, усъмнявайки се в Любовта на семейство Боневи:
- Малката дъщеря на банкера Кольо Парамов – Петя Парамова, на 3.07.2006 му роди в Университетската болница “Лозенец – ох, пардон, дори не в тази недостъпна за обикновени българи болница, а в Университетска болница “Люшън” в Лондон – внучка Гаия Луиза Фери Кастано 57 см и 3,2 кг. Защо такова дълго и сложно име, а не просто като на баба си Вера от Змеево? Защо Лондон е избран за месторождение, а не Змеево, разбирам – в Змеево в опасно, има полигон за боеприпаси, но защо зетят пък е колумбиец?! Може би защото комунистите са известни интернационалисти. Но защо са интернационалисти с такивата от Колумбия (световен дилър на кокаин), Доминикана (скривалище за Чакали и “сървайвъри” на Славчо от Учин дол), Венецуела (съветска власт + електричество), а не с Русия, Китай или Северна Корея, да речем?!
- След 3 месеца голямата дъщеря на Желю Желев – Станка Желева ще му роди внучка Ана Луна Вела Желева. В клиника във Франция, ама зетят пак от Колумбия.
Това, второто събитие, повече го разбирам. От джинса на първия ни демократичен президент остана само тази колумбийска снаха Станка. “Боянските ливади” бяха през 1992-а, малката дъщеря Йорданка Желева се самоуби на следващата година – връзката е направена в Интернет, а не от мен, бабата Мария почина след няколко години, дядото и той след нея. Всичко това за 10 години.

Докато Кольо Парамов и след тези 10 години ще продължи да “се вре” в българската политика повече дори от днес. Днес – 17.07.2006, е избамкал едно дълго открито писмо до Главния прокурор Борис Велчев в което иска от него (защо от него?) “да вкара в затвора Николай Свинаров, Долорес Арсенова, Милен Велчев и Румен Овчаров”. Писмото завършва така:
“Г-н Главен прокурор, помогнете чрез операция “Чисти ръце” да се разбие този ялов, негоден и антинароден политически триумвират, който всеядно налага грешен модел в развитието на България чрез олигархия, доганизация и постоянна вражда. Ние, българите, няма да забравим това!” 
Моля? - Ние, българите!?
И един анонимен коментар от сайта
wsekiden.com под това писмо на Парамов до Борис Велчев II от 17.07.2006: “Васил Божков е недосегаем. Васил Божков  и всички в хазарта перат пари.”
Отбележете, че писмото е от 2006 година. След 15 години Васил Божков пак ще е недосегаем. Но Кольо Парамов ще е гневен (само дето сайтът ще е друг -
dnes.bg) на новия главен прокурор Иван Гешев, който единствен досега подгони Васил Божков чак до Дубай.
Колумбийци, нали? Разни... Иначе все от червените.

 

·                     В.”168 часа”, 28 юли 2006г., е посветил цели 4 страници на “Млади сидеровци пият и пеят “Победа!. Става въпрос за ежеседмичните сбирки на младежите от партия “Атака” в апартамента на един от тях Владислав Лалев. Че колко са, за да се събират в един апартамент, ще попитате. 4-ма, пише вестникът. Но не това захранва моя интерес. Целият репортаж е гарниран с големи снимки на които виждаме разфокусираните погледи на доведения син на Волен Сидеров Димитър Стоянов и на неговата приятелка Деница Гаджева на маса с бутилка джин “Гордънс” и разпечатана кутия цигари “Ротманс”. Видимо пияни. Но и това не е важното – млади са, разгорещени, пък и като са трезви, налитат и на бой. След година Деница Гаджева – родена в Куба впрочем, ще влезе в парламента като депутатка от “Атака” на мястото на разжалвания за проявени интереси към малки циганчета от Подуенската гара Владимир Кузов. Но и това не е най-важното: След няколко години приятелката на доведения от Капка Сидерова на Волен син Димитър Стоянов (от баща му Кин Стоянов – син на Радой Ралин), Деница Гаджева ще се ожени! Но за бащата на приятеля си! Т.е. за самия Волен Сидеров. Ще му роди син и ще го кръсти Волен. Ашколсун!
Не съм чул Димитър Стоянов да се е женил или да има деца. Жалко! Ако имаше дъщеря, тя можеше да се ожени след време за малкия Воленчо... Би било много... стилно.

- И едни други “50 000 на Бузлуджа викат “Победа!” – цитатът е от 3-а стр. на в.”Труд” от 30.07.2006. Става дума за ежегодното празнуване на червените на връх Бузлуджа послучай създаването на БСП. Пардон – на БКП. Пардон – на БСДП.
Вестниците съобщават, че “за първи път от много години освен червените знамена на БСП и флаговете на нейните партньори от ”Коалиция за България”, на историческата поляна се вееше и знамето с бялата лястовица на партия “Българска социалдемокрация”. Лидерът й Александър Томов бил забелязан до трибуните, твърдят социалистите.”
Тези... “побратимявания” имат здрави корени в традициите на социалистите. Ако не вярвате, можете да поискате от старите си баби и дядовци да ви разкажат за “дружбата” между комунистите и земеделците (за социалдемократите писах преди 10 реда), между комунистите и отечествения фронт, между комунистите и българската интелигенция, между комунисти и монархисти дори...
Пък аз да си довърша мисълта:
Цитат от в.”Труд”, 30.07.2006, неподписано: “Историческата поляна на Бузлуджа почервеня. Млади социалисти от София се бяха накиприли с тениски с надпис “Социализмът е секси”.
Цитат от в.”168 часа”, 28.07.2006, Мая Гълъбова, бивш активист от “Атака”: “Четиримата (Митко, Владо и техните приятелки от по-горе) всеки път пият и се забавляват, а нас само ни лъгаха.”

Цитат от същия брой на в.“Труд” (значи темата е същата, не е сменена). Журналистката Милена Димитрова (дъщерята на Божана Димитрова, която 25 години “разговаря с нас” по радиото) е взела интервю от известното пиянде-историк Андрей Пантев, където той обяснява, че “оцеляването има две лица”.
Разбира се. Андрей Пантев е депутат от БСП от гражданската квота. Преди месец, през май, получи “Ашик за храброст” за отпор срещу американските бази у нас. (Не е шега, истина е, има такава награда.) Наистина храбрец! Самата партия БСП подкрепя членството на България в Европейския съюз.
Изписах изцяло Европейския съюз, а не го съкратих - ЕС, да не кажат след време самите социалисти, че съм имал предвид Евразийския съюз.

 

·                     Разказ за една снимка. Тя е на 6-та страница на “Стандарт”-а от 3 юли 2006г. От централния площад на град Смолян е, където на този ден се открива “най-големия православен храм в Родопите”. Той е построен за гражданите на града с дарените пари на адвокат Тодор Батков.
Прости ми, Господи, че аз не мога да простя! Потомък съм вероятно на балканджи Йово, познаваш ли го, Господи? Взели му двете ръце, двете очи, двата крака... за да им даде хубава Яна на тяхната вяра. Всичко им дал, барабар с живота си, но хубава Яна не дал на турска вяра! И добре, че самата хубава Яна се съгласила да приеме, та да стане работата. Хубост, младост... без значение. Обаче! Твърдата вяра на балканджи Йово турците не успели да вземат и тя преминала в потомците му. След сто години, когато внуците на българина Йово взели обратно от комунистите си правото да се управляват според своята вяра, внуците на хубавата туркиня Яна поискали прошка от своите връстници. И ето я същата дилема: Да се съгласят, да простят, пак да се смесят насилници с жертви...?! Не, Господи! Ако искаш ТОВА от мен, пиши ме езичник! И извинявай за написаното. То не е изповед, аз не търся опрощение. Такъв съм си, нося гените на някакъв Балканджи Йово! Да не би друг Господ да ме е правил от пръстта на земята ни?!

Ето конкретния повод за горните горки мои думи, читатели. Дано направите връзката. Цитирам в.”Стандарт”:
“Адвокат Тодор Батков. Ктитор на храм “Св.Висарион Смолянски”: Уважаеми г-н министър-председател, господа министри, Ваши високи преосвещенства, представителите на църквите, братя и сестри, християни, мюсюлмани, атеисти, всички ние сме обединени от едно голямо начало. Това са Родопите. Нашата родна планина. Преди 4 години, правейки първата копка на този храм, ние ви обещахме да съградим черква за чудо и приказ. Ето тя сега е факт. Мнозина ме питат какво ме накара да започна това свято дело. Аз, както казват, съм представител на така наречените успели хора. Сигурно е така. Аз познавам поне 50 души българи, които са повече успели от мен. Искам да пожелая на всеки да намери своето поприще, всеки да намери своята черква или приют, или чешма, или училище, или паметник, или бедни, или талантливи деца, или възрастни хора на които да помогне. Сега е време да се помага. България е изправена на кръстопът. Това е особено характерно за Родопите. Има цели села, които се обърнаха към гурбетчийството от миналото столетие. Ние трябва да ги върнем обратно. Защото България ги зове, защото Родопите ги зоват. Всички заедно – политици, бизнесмени, работници, служители, млади и стари, трябва да се обърнеми към вярата. Нека оттук да започне новото Българско Възраждане. И нека Бог да ни пази всички!”

Прости ми, Господи, но аз не мога да простя такива вълци в овчи кожи да блеят пред децата ми, на такива търговци, които са се разпищолили в храма български!
- “Божият храм обедини християни и мюсюлмани” – Сергей Станишев
- “Този дар ще носи късмет” – Стефан Данаилов
- “Важен знак за младите” – Георги Петканов
- “Свят ден за всички” – Дора Янкова, кмет на Смолян
- “Да запазим българщината” – Иван Чомаков, кмет на Пловдив
- Според вестниците “скъпи гости за откриването на храма-дарение” са били: (плюс цитираните току що петима) – Емел Етем и Асен Гагаузов, Анастасия Мозер със съпруга си, Гиньо Ганев, цялото ръководство на партия “Ред, законност, сигурност” Георги Марков, Атанас Железчев и Яне Янев, Петър Берон и Павел Чернев от “Атака”, посланикът ни от Япония Благовест Сендов и съпругата му, професорите Божидар Димитров и Николай Овчаров, магът Астор, Наско Сираков с Илияна Раева, целият футболен отбор на “Левски” (чийто собственик  е пак Тодор Батков)…
Като й тръгне на църквата, върви:
Цитат от “Труд”, 16.08.2006г.: “5000 лева личен дар от лидера на ДПС Ахмед Доган предаде вчера във Видин депутатът от движението Йордан Цонев. Дарението бе направено при освещаването на новия православен храм в града “Успение Богородично”.”
Допълнения мои: Горе-долу по времето, когато Йордан Цонев (Данчо Ментата от Бургаско) дарява пари за храм във Видин, той стана теолог с тапия от Богословския факултет на Университета. Същото се случи и на Волен Сидеров от Ямбол, а иначе депутат от Видин. Каква дисектриса, а – Видин/Бургас. Както е тръгнало на дисектриси, нищо чудно да доживеем ДПС и “Атака” да станат побратими по църковна линия.

 

·                     Разказ за още две-три снимки
- Едната е много стара, правена някъде около Десети ноември. Припомням я, защото е свързана с едното лице за оцеляване на Атакиста. Няма сведения за фотографа, но много лесно може да попаднете на нея, има я в Интернет. На нея виждаме целия Волен Сидеров, гол-голеничък от глава до пети, полегнал на един стол и изпружил мотовилките си напред. Върху основата на члена му са поставени едни черни слънчеви очила. Ако присвиете очи, ще видите едно ново човешко лице с дълъг нос с две бузки под него.

- Другите две снимки са тазгодишни, най-много да са от миналата 2005-а. Няма ги в Интернет, но съм сигурен, че в редакциите,  съответно на вестниците “Труд” и “168 часа”, ги имат. Първата снимка е от някакъв прием на правителството - неговата втора неформална част. На преден план са гърдите на Емилия Масларова, които ще изскочат не само от голямото деколте на министърката, ами направо от снимката. На по-малко от педя зад и над рамото й (отдясно) Виктор Вълков буквално е закотвил очите си там. “По устните му сладострастна лига. Стига!”
Втората е правена на плажа. Море, лято, два бели посмачкани чаршафа върху пясъка. На тях – “гълъб и гълъбица”. Мъжът е отзад, полегнал, дясната му ръка е прегърнала жената под гърдите й, които са без сутиен и дори едната малко е в профил, та се вижда набъбналото й зърно. Мъжът е Вальо Топлото, пардон инженер Валентин Димитров, приятел на “светския лъв” Евгени Минчев, шеф на софийската ”Топлофикация. Жената не се знае коя е, лицето й е замъглено с фотошоп, за разлика от гърдите. Най-вероятно обаче е миската Елена Тихомирова, която ... тази история съм разказвал.
Сега да ви разкажа началото на продължението на историята   “Минало незабравимо”, както редакторът на “168 часа” е нарекъл снимката на плажа.
В началото на юли 2006г. Прокуратурата обвини вече бившия шеф на “Топлофикация”-София Валентин Димитров в пране на пари и укриване на данъци. Подробностите за тези вероятни престъпления на лицето са известни на обществото от близо година. Някои са просто заяждания – за джакузито и личната масажистка на Шефа в държавната сграда на фирмата (Някакъв гражданин от София влязъл в централата на фирмата и заявил: “Дойдох да ползвам джакузито, за което плащам” – информация на в.“24 часа”), за личен апартамент на целия най-горен етаж в профсъюзната станция на Черноморието (има го на снимки – палми, фонтанчета, шезлонги и други екстри), издръжката на любовници с пари на абонатите, купуване на бракувани тръби за полагане в новите трасета на топлофикацията, две лични сметки в австрийски банки с по милион и половина евра и непосочени в задължителната декларация... Но едно е направо новост: 82-годишната майка на Шефа – Цеца Димитрова е един от най-сериозните играчи в енергетиката. Да не изреждам фирмите в които тя участва, но ще цитирам защитата й: “Какво като съм баба! Нямам ли право да работя?”
На всичко това прокурорът Бойко Найденов, шеф на отдела за борба с корупцията в Прокуратурата заявява (пред БНТ): “Очаквам сътрудничество от страна на г-н Димитров, срещу което би могъл да получи намаление на наказанието”. А знаете ли името на адвоката на г-н Димитров? – Лъчезар Таков, доцент в СУ и син на Пеко Таков. Би трябвало да е и брат на Янчо Таков. Ама знам ли? Може пък комунистите да не се размножават като обикновените хора, а да се пъпкуват чрез омраза...
Продължението на историята – нататък. Имайте търпение, до 10-ина години ще свърши. Съдът ще се произнесе с една 5 годишна присъда, но до затвор няма да се стигне, защото Вальо Топлото ще си е изкарал срока в следствения арест, искам да кажа – под домашен арест и подписка. Баба Цеца няма да го доживее. Защитникът адвокат Лъчезар Таков ще почине сравнително млад. Неочаквано много хора ще поднесат своите почитания пред ковчега му, спомняйки си за “изключителния му професионализъм и морална същност”. Аз ще изредя имената им тогава – не защото ще ги упреквам заради преценката им, а заради избирателността на паметта им: никой от тях няма да си спомни, че професионалистът Таков е защитавал “професионалиста” Димитров. Което ме кара да мисля, че Вальо Топлото не е единственото “професионално предизвикателство” пред съвестта на адвоката. Прокурорът Бойко Найденов ще изпадне в немилост при управлението на Бойко Борисов, но ще “си го върне”, когато някакъв Румен Радев свика под антигерберското знаме всички съветски българи.
Пък Дългия Инкасатор – Румен Овчаров, енергийният министър по времето на Вальо Топлото... Ох, няма да го обсъждам сега. Нататък. Един наглец ми стига. Още повече, че Румен Овчаров е по-голям наглец от Валентин Димитров. Несравнено по-голям.

 

·                     Минавам на темата ПиПиАй (Предстоящите Президентски Избори)
Новото, в сравнение с предишните месец-два, е окончателната (?)  “синя” кандидатура на 78-годишния конституционен съдия Неделчо Беронов. Петър Стоянов се отказа от президентската надпревара.
Старото: Продължават да кандардисват Бойко Борисов да се яви срещу Първанов, той не ще. Волен Сидеров още не е загноясал толкова, че демоскопските изследвания да го забелязват. В техните графики има Първанов с около 30-35%, после е Бойко Борисов - с 20%, Неделчо Беронов и Веселин Методиев са около 4-те %. Петър Стоянов все още присъства с 3%, колкото има и неназован “кандидат на НДСВ”.
- Понеже досега съм обръщал много внимание на “червен Кольо” от агенция “Медиана”, да ви представя анализа на една нова за мен (не казвам млада) журналистка във в.”Новинар” от 13 юли 2006. Тя се казва Десислава Апостолова и за десетина години ще израсне до постоянен кореспондент на БНТ в централата на ЕС в Брюксел.
“Президентските кампании отдавна текат. Те се водят на много нива – общинско, правителствено, парламентарно (медийно? – аз питам), дори зад граница, кандидат обаче няма. Войната между Иван Костов и Бойко Борисов прие странна форма. Един от най-големите конспиратори в държавата – лидерът на ДСБ-София ген.Атанас Атанасов обвини кмета, че все още продължава да участва във фирми, което противоречи на закона за местно самоуправление и по примера на Стефан Софиянски поиска той да бъде отстранен от длъжност. Костов нарече Борисов мутра и уточни, че имал фирма с Румен Пашата. В защита на Борисов пък се появи информация, че ген.Атанасов и ревностната противничка на кмета Татяна Дончева пият кафе по тайни кьошета около и в Парламента. СДС пък защити кмета и не пропусна да отбележи, че изключително много разчита на него за подкрепа на Петър Стоянов. ... Левицата все повече провижда ГЕРБ като реална заплаха за себе си. Намеренията на левите да създадат гражданско сдружение, което да издигне кандидатурата на Георги Първанов е сигнал в тази посока. Така стратезите на БСП по примера на гражданската инициатива на Бойко Борисов (няма такава инициатива от страна на ГЕРБ, няма и да има, но това не пречи на Деси Апостолова да я предрича), се опитват да скъсат със строго партийните догми. ... Няколко месеца преди вота дори сигурният кандидат Първанов не е обявил, че влиза в кампанията. Борисов, Стоянов, НДСВ и националистите също не напускат изчаквателната позиция. Дано на зрителите само не им писне малко преди края.”
(В подробния обемист анализ на Десислава Апостолова липсва името на “Атака” и нейн евентуален кандидат за президент. Освен, ако не провиждате такъв намек в последното й заплашително изречение.)

Няколко други подробности (видяха ми се интересни):
- Намирам във вестник “Сега” от 21.07.2006: “Агент “Гоце” удари слабо доверието в Първанов. 45% от анкетираните оценяват неговото признание за допира му с бившата ДС като положително, а само 11% са на обратното мнение.”
- Пак там: “Савойската афера покрай разследването на братовчеда на Симеон
II в Италия обаче е сринала доверието в Сакскобургготски. Данните сочат, че 39% от запитаните отговарят с “по-скоро да” на въпроса вярват ли в твърденията, че царят е уличен в нещо незаконно. 25% пък смятат, че бившия премиер е неправилно замесен в скандала.”
Отбелязвам, че истината в Савойската афера – “която сринала доверието в Симеон” – е само тази, че той поддържал връзки със своя първи братовчед в Италия, когото тамошните власти обвинили в имотна измама. А досието на агента Гоце от ДС съществува. Обаче самият Георги Първанов каза, че той не знаел за него, от ДС само разговаряли с него, той разбира се отказал и затова те  “го натопили”. Милият...
- Вестник “24 часа” от 20.07.2006 извежда на 1-та си страница голямото заглавие “Иван Костов пак бил най-богат”. Уточнението е с малки букви отдолу: “Галъп попита българите кой у нас има най-много пари и оформи топ 10. После цар, Доган, Велчев, В.Божков е №5. Липсват червени – смущаващо.”
Галъп попитал! Кого? – гражданите! Щото според списание “Форбс” най-богатият българин е Васил Божков, 45-ти в света. Пък Тодор Батков е неговият адвокат.
- Пък в “Труд” (22.06.2006) някаква Светлана Йорданова съобщава следната разногледа новина: “Лидерът на “Атака” Волен Сидеров да преустанови подбуждането към дискриминация и да се въздържа от подобни изявления в бъдеще. Такава присъда издаде вчера Софийският районен съд по дело, заведено от Юлиана Методиева, арменка по произход. Отхвърлен бе искът й Сидеров да й се извини публично.
Интересно как е формулирана “присъда” срещу обвиняемия, която отхвърля обвиненията на ищеца, но препоръчва това да не се повтаря в бъдеще?! Ако нещо ще ви помогне, да цитирам още от “присъдата”: “При повторно нарушение съдия-изпълнител може да му наложи до 200 лева глоба за всяко изказване.”
- Помните ли видната ясновидка Теодора Стефанова? Онази, която благодарение на своите професионални умения, от рецепционистка на хотел на Златните пясъци, стигнала до италианския министър-председател Силвио Берлускони като негова лична гадателка. На 29.07.2006г. вестник “24 часа” публикува нейна прогноза: “Стоянов ще е президент, а Борисов – премиер”
- И едно “право мерене” срещу Кмета, въпреки, че той не иска да е Президент – фейлетон във в.”Сега” от известния проф.Николай Василев:
“- Досега не съм знаел, че съм такъв глупак  - оплаква се по телефона Панчо. – Тия дни се нагледах на социолози и политолози. Това Кънчо Стойчев, това Андрей Райчев, Юрий Асланов, Живко Георгиев, Кольо Колев, кой ли не. Ама много сложно го дават, брато, засукано, не разбирам какво искат да кажат.
- Мани ги тия! – му викам – Бактън от анализи, байгън от терминологии, кафа от методологии! Вече слушам само Бойко Борисов.
- Що, да не ти е станал началник? – удивлява се старият родопски приятел. – Ай стига бе, и за ректор на Университета ли го избраха вече?”

·                     Ерос спи, Сергей го чака, написал с едри букви на 1-ва стр. в.“Труд” от 4 юли 2006. Не-е, не е това, което си помислихте. “Премиерът напразно чака вчера да го посети италианският певец Ерос Рамацоти, който има концерт в София. Певецът се простудил след нощна разходка.”
Аз пък си помислих, че Ерос, на Ерос брат му де, се разхождал усамотено с един български лорд, който му бил препоръчан лично от Ив Сен-Лоран.




Гласувай:
0



1. fun1001 - ...е, друга подобна..
28.09.2021 17:17
шизофренна инфантилия, да преписваш вестници..
надали, някой друг..би..
и, Мара Лудата, нямаше да се досети..

а картинки, ще има ли...за един дядка, питам..)
цитирай
2. pitatlimedejzorata - Понеже този коментар на fun1001 не се отнася до мен,
29.09.2021 17:02
а до един друг блогър - dobronameren, препратих му го. Неговият отговор е към постингa на fun1001 "Защо няма и картинки". Четете го там.
Ако Мара от Пескара не го е пуснала, ще помоля dobronameren да ми го препрати, за да го публикувам тук в моя постинг.
pitatlimedejzorata
цитирай
3. pitatlimedejzorata - Мара от Пескара не е пуснала коментара на dobronameren
02.10.2021 18:16
Вместо това е пуснала своя коментар, който гласи:
3. fun1001 - ...КОЙ си ти..за да..коментираш..МОЯта Личност..
29.09 18:49
аз, коментирам..твоите...смешни " написанки" ""за поколенията..""!!
на Боко Тиквата,на когото..облизВаш Дъ- то..
етоо, затова, и ти се привиждат ..подобни))
чупкаа, старче..с 10г си по ДРТО,от мен,
нищо лично!
за мен, ти ,не си..Личност..
лека нощ..

Тази жена - не зная за кой точно нейн профил говоря - е луда. Тя има поне 8, ако може да се вярва на по-запознати с постингите на "Юлия П. Тодорова". Тя е глупава и неграмотна - четете за доказателство даже нейните два коментара тук. Освен това е и лъжкиня. Пак според запознати блогъри първият й ник е mileidi46. Което означава, че е родена 1946. Аз съм роден 1980, баща ми - 1948-а. Така че тя просто не може да бъде "10 г." по-млада нито от мен, нито от него.
цитирай
4. pitatlimedejzorata - А ето и коментара на dobronameren от който Фуна се е засегнала, и да покаже за пореден път тъпата си същност
02.10.2021 18:20
30.09.2021 16:52 - Сетила се Мара, та се побара.
Съдържанието на постинга на Фуна (както е нарича нейната приятелка от Стара Загора Радостина) е Copy-Paste на една част от МОЯТА книга НИЕ-6 "Събития и лица от нова съвременна България 2005-2008". Няма да обяснявам защо един друг блогър - pitatlimedejzorata, публикува мои трудове. Той самият го е обяснил ясно и четящите го знаят. Добавям, че ТОВА става с моето разрешение.
Не протестирам, че дори такива като Фуна ме цитират. Процесът на поумняване на простите трябва да се приветства. Но тази конкретна случка ме подсети да се самоцитирам:
На 30.04.2020 (значи още МИНАЛАТА ГОДИНА) в 09:13 съм публикувал постинга dobronameren "Препрочитайки born". Там пише:
Ще обърна внимание и на една блогърка – да не се разсърдят жените. Тя се разписва под доста никове, но това е друга история. Почти всичките й никове са прозрачни като смисъл – въртят се около Lady. Каква Lady „over 70“? Ама и това е друга история. Думата ми е за аватарната й снимка на профила milady. Погледнете я. Третата буква d е изписана много особено. Има едно израстъче отзад по средата на отвесната черта. Всъщност, ако приемете, че тумбачето на d-то е задникът на буквата, всичко си идва на мястото. Сега погледнете последната буква y. Не ви ли прилича на полегнала жена, която прави нещо неприлично на d-то?
цитирай
5. pitatlimedejzorata - Извинявам се на сериозните си читатели
03.10.2021 17:20
че ги занимавам с глупостите на "Юлия П. Тодорова", но не съм привърженик на максимата "Убий простака с мълчание".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pitatlimedejzorata
Категория: Регионални
Прочетен: 468445
Постинги: 643
Коментари: 252
Гласове: 820
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930