Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2018 07:29 - Манипулаторите, подвели света с убийството на Виктория, доказаха колко непочтени хора са!
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1773 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Живеем в сектата "Фейсбук", където всеки има министерство на истината   image

Харалан Александров

 

"Страхът на хората беше употребен. Говорим за глупостта на някои хора, които не могат да различат поръчково убийство от действията на психопат. Станахме свидетели на безскрупулна манипулация с чувствителността на хората". Така социалният антрополог Харалан Александров коментира убийството на Виктория Маринова пред БНТ.

"Манипулатори подведоха медиите и света по случая с убийството на Виктория Маринова и показаха, че са непочтени хора. Бойко Борисов направи много добър ход на смирение, след което с право смъмри медиите. Той успя да стабилизира властта", каза още Александров. Според него живеем в сектантската култура на социалните мрежи, където не се вярва на ДНК експертизите, а на това, кой какво е написал. По думите му, все още преобладава провинциалната култура и се вярва само когато информацията ни се потвърди отвън. 

"Да откажеш да приемеш фактите е тежък регрес, тоталитарно състояние на ума. Всеки чрез своя профил във Фейсбук си има министерство на истината. Тепърва трябва да си даваме сметка за нейните поражения. Борисов добре го направи като каза, че медиите са власт. Тази власт на публичността е най-безнаказаната и безотчетна. Започва да става най-опасната. Превръщаме се в жертви, защото живеем в изолирани балони. За това и сблъсъкът с реалността е толкова тежък. Вижте профила на това момче - един симпатяга. Но когато живееш в реалния свят - фалираш и катастрофираш по най-опасния начин", каза още Александров.

"Катастрофичните фантазии, на които се отдаваме, нямат нищо  общо с реалността.  Не трябва да бъркаме ромските въпроси  с проблема на гетото. Ако събереш сили и излезеш от гетото, ставаш мургав българин. На тези хора много им се радваме. Много трудно е да се напусне гетото. Трябва специална политика. Това ще отнеме време. Много трудно е да избереш да си социален работник. Истинската и почтена работа е там, вътре на територията на гетата. Има страшно много таланти в тези общности", допълни социалният антрополог.

Фактор  



Гласувай:
3



1. staler - Харлан изглежда не е социален ан...
13.10.2018 19:58
Харлан изглежда не е социален антрополог,а психопат.....щом кат вижда в профила на деградиралия подчовек турскомангалски разбивач на задници,говорещ небългарски,не турски и ивън не цигански,който и в Турция даже ще се брои за такъв,един симпатяга.........Съучастници в зверството,са Бойко Борисов+всичките тия лешояди,които привидяха политическо убийство,защото тази ОПГ успя да отгледа за трите мандата десетки хиляди подчовеци ,чакащи да покажат какво могат.....да ти напомня ли,Колев,кой блокира дори комични,плахи опити на властта да прилага закона,с вопли за специални права на малцинствата,културни особености и пр.?




..


цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085126
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031