Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2019 10:08 - НИЕ-141 България член на Съвета на Европа
Автор: pitatlimedejzorata Категория: История   
Прочетен: 855 Коментари: 9 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДА ОТКРИЕМ ДЕБАТИТЕ ЗА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА СДС

 

„Западът” означава високо развита капиталистическа страна в която влиянието на социалисти, социалдемократи или мафията не е определящо. По тези причини не съм склонен към САЩ, Англия и Германия да включа Франция и Италия, особено пък, ако оценките за „моята България” на последните, се отличават от тези на първите. Япония и Корея не бива да се сърдят – те са друга раза, други са им критериите за основните житейски неща.
"Западът" подкрепя СДС. Твърдението е защитено с много доказателства. Но все пак има един изключителен доказателствен факт и аз няма да пропусна огромното удоволствие да забия този толкова красив гвоздей в ковчега на “модерната лява” и “стогодишна” партия.
Само 56 дни след като стана президент (1 август 1990) Желю Желев получи покана да говори от трибуната на Общото събрание на ООН в качеството си на държавен глава на България. Чест, отказвана 35 години на “правешкия цар”, и още 1300 години, ако се наложеше. Чест, отказвана на комсоциалиста “трето поколение” в продължение на година, и на още век, ако се наложи. Този факт има само едно тълкуване и то не е в полза на комунистите: Светът се интересува не от личността, а от каузата, която тази личност защитава! Ако България чрез своя представител в момента, независимо от името му, остава вярна на каузата, която Светът цени, тя ще бъде признавана неизменно за част от този свят!
Тук му е мястото да отговоря на привидно сложния въпрос: Кое СДС да подкрепяме – с тире, без тире, розово, мравчено, тъмносиньо, добро, лошо...? Онова СДС, приятели, чийто лидер в момента е признаван от ръководителите на Запада. Името му няма никакво значение, нито тайните му помисли. Делата му са важни. Трябва да разберем: ако текущият представител на България реши да демагогства чрез думите, той просто ще се самоубие политически. Каузата остава и нейното управление ще поеме друг. Не може да няма, защото „каузата е винаги нещо повече от хората, които участват в нея”.

От 2 до 12 март 1992г. министър-председателят на България Филип Димитров беше на посещение в САЩ. Ще цитирам една страница оценки на американци за България, която той представя.
Приемам с гордост тези оценки, защото са дадени от свободни и независими хора, а не от налудничави пролетарски вождове. Защото са дадени за политиката, която поддържа “моето” СДС; и не бяха дадени за политиката на Партията, въпреки дългогодишното и “успешно претворяване в дела на...”
-
Джордж Буш, президент на САЩ, 3 март 1992: “Сега, след като устоя на повече от 40 години комунистическо подтисничество, България преживява драматичното възраждане на свободата си. Ние в Съединените Щати приветстваме напредъка на България по пътя на плуралистично, демократично общество и към възприемане принципите на свободния пазар.  Българите са поели смелия път на икономическите реформи, път, изискващ кураж и жертви. Американците са готови да им помогнат в това начинание.”
-
Лорънс Игълбъргър, помощник-държавен секретар, 5 март 1992:  “Няма да е преувеличено да се каже, че при демокрацията България не само преодоля наследството на комунизма, но е на път да преодолее и наследството на историята. Двете години на поразителни промени позволиха на България да се присъедини към Полша, Унгария и Чехословакия. Тя заслужава пълна подкрепа от международните финансови институции, както и интеграция в западното семейство на нациите.”
-
Гари Макдугъл, президент на българо-американския инвестиционен фонд, 5 март 1992:  “България бе непозната, а ако някому тя бе известна, то това бе заради черното й минало, свързано с атентати и репресии. Да, тя не  бе позната и популярна, но реалността е много по-различна от това сега. И нека обясня какви са нашите възможности във вашата страна. Ние сме в състояние да насърчим онези, които биха проявили интерес да вложат капитали в българското стопанство.”
-
Николас Афонски, отговарящ за България в Международния корпус за услуги в мениджмънта и инвестициите, 7 март:  “Посланието, което идва като реакция на посещението и отзвука в Държавния департамент е, че програмата за реформи в България напредва и че, ако се погледнат нещата в перспектива, ще кажем, че напредъкът е много добър.”
-
Джон Рейзпън, директор на института “Хувър”, 8 март:  “По време на дългата нощ на чужда окупация и комунистическо робство, през която вие българите минахте, ние страдахме духовно с вас и се опитвахме, доколкото можехме, да поддържаме и отстояваме правото ви да живеете в мир и свобода.”
-
Юджийн Стюарт, член на Върховния съд и на Американската асоциация на юристите, 6 март 1992:  “Днес хората в България преминават през трудния период на страдания и усилия за оцеляване. Правителството също е в трудно положение, защото макар законите да са готови и достатъчно ясни, съвсем друго нещо е те да се прилагат в практиката. Господи, това е трудно не само за демокрацията в България, а за демокрацията в която и да било страна в света."

Чуйте сега, сънародници, как беснеят някои от социалистите.
-
Николай Тодоров (журналист), в.“Земя”, 11 март 1992:  “Който, обхванат от опияняващото вдъхновение на всеобщото отрицание, е готов за сметка на собствения си имидж да стоварва върху главата на своя политически противник всички черни дела на историята, си отива и друг се ражда, а България остава. Докато някои българи в радостна възбуда крещяха колко аморално и престъпно е постъпвал “Кинтекс”, търгувайки с оръжие, президентът Хавел честно заяви, че той няма да закрива военните заводи, защото много чехи и словаци ще останат без работа. След като услужливо предоставихме на всички, които пожелаха, цялата документация по убийството на Георги Марков, посрещнахме оперетъчния международен шашмалог Калугин, обещал да разобличи българите като послушни оръдия на Москва. След дългия и обстоятелствен римски процес, който оневини българите в атентата на “Св.Петър”, и след като американците признаха, че в тази работа е шетала ръката на ЦРУ, в самата Америка и навръх националния ни празник българският премиер намери за уместно да уточни, че в изстрелите срещу папата той не изключва участието на българи. Е, добре, съвсем очевидно е, че американците грешат в едно от двете: или ЦРУ е невинен като библейски агнец, или господин Димитров не е чак толкова голям политик.”
(Американците не грешат като дори не разговарят с комунисти, които са „свързани с атантати и репресии”. Те не грешат и когато разговарят с нас, българите, „преживели дългата нощ на чужда окупация и комунистическо робство”. И аз не греша, Тодоров, като ви заявявам, че трябва сами да избършете посрания си задник и изперете мръсните си комунистически гащи. Нямам предвид само вас лично, а Партията ви като цяло. Освен това говоря преносно, но вярно!
-
Още докато премиерът беше в САЩ, комунистическият печат “изнесе информацията”, че Международния Валутен Фонд и Световната банка блокират кредитите на България за неопределено време. Вестникът на Валери Найденов “24 часа”, написа с големи букви на първа страница: “Риформата вече писва и на света. Премиерът и финансовият министър не знаели за удара.”
Оказа се, че за „удара” не знаели не само премиерът и финансовият министър, но дори и нанасящите го – Международният Валутен Фонд и Световната банка. След два дни излезе мъничко съобщение, че „информацията не е вярна”, а е „журналистическа грешка”. Извинения от комунистическите вестници нямаше. Къде се е чуло и видяло комунист да се извинява! Очаквайте да гребне с шепичка от миризливото си и да ви замери с него. Ако сте имали благоразумието да му отнемете пистолета предварително.

 

 

ПРИЕМАНЕТО  НА  БЪЛГАРИЯ  В  СЪВЕТА  НА  ЕВРОПА

 

Абсолютно сигурно е, че от 1944 до 1992 бяхме извън цивилизована Европа, заради Комунистическата партия, която управляваше у нас през това време. Случаят ни не беше никак изолиран. Нито една „народна република” не влезе в Обединена Европа, докато в нея управляваха комунисти. Само месеци след като комунистите изгубиха властта в Унгария, Полша и Чехословакия, тези страни станаха членове на Съвета на Европа. Бившата ГДР направи това автоматично покрай западния си брат.
Номерът с прекръстването от комунисти на социалисти-демократи, отказът от предишни ”тоталитарни методи на управление”, нови конституции, коалиционни правителства, обединени левици с християнски привкус и прочие салтанати, не вървят пред нормалните европейци. Прави са хората. Мислили на времето. Вместо да избият умните и предадат управлението в ръцете на простите, взели, че ограмотили неграмотните. Вместо да колективизират имуществото и душите на поданиците си, издигнали в култ Индивидуалността, почитали Бог, а не Ленин.
Кой е виновен ние да не сме добре като тях сега? Може би не всички читатели познаха напълно. Не само комунистите са виновни. Не по-малко виновни са онези от нас, които гласуват за тях с „червено”, заставайки зад някакъв Идеал, или надежда, основана на спомени, или егоизъм, скрит като „грижа за децата”, или самоувереност, че това не се отнася за тях, или просто немислейки.

Аз знам още нещо – всички мислещи ще се съгласят с мен: Европа разсъждава по горе описания начин.
През юни 1990 проведохме демократични избори. Повече от 40% от населението ни не гласува за комунистите, но позволихме на Луканов да застане на власт. Европа не мръдна! През септември 1990-та президентът обяви, че “България вече не е комунистическа страна” и предложи “неизвестния” Попов да оглави... коалиционно правителство на “надеждата”. Европа изпрати през март 1991г. заместник-председателя на Комисията на Европейската Общност, прие през април нашия Попов при председателя на Общността и толкова. При първия по-сериозен опит от наша страна да отхвърлим досега управлявалите про- и без про- комунистически структури Съвета на Европа ни отвори вратите си.
Ще подчертая един, за мен съществен, факт. Изборите, които СДС спечели, бяха през октомври 1991. До края на април 1992, цели 6 месеца, нищо не се случи - Европа чакаше действията на това правителство. И ги видя:
- декември: законите за отнемане на краденото партийно имущество и за Висшия Съдебен съвет;
-
януари: закон за чуждестранните инвестиции;
-
март: закон за банките и кредитното дело, реституционните закони, вкл. и закона за земята;
-
април: законът за приватизацията.
През май България стана член на Съвета на Европа. Случайно, нали!

·               Към края на януари в Прага се проведе съвещание на външните министри на страните-участнички в Съвета на Европа. Поканен беше и нашият външен министър Стоян Ганев, макар България още да не е член на този Съвет. В края на краищата, на 7 февруари между 12-те министри на външните работи беше подписан Маастрихтския договор за европейско сътрудничество.

·                    На 15 януари 1992г. Европейската Общност призна независимостта на Словения и на Хърватско. Югославия фактически престана да съществува.
Същия ден, 15 януари, правителството на Филип Димитров направи повече: призна независимостта и на 4-те югославски републики: Словения, Хърватско, Босна и Херцеговина и Македония.
Реакциите у нас на това правителствено решение:
- Парламента - пълно одобрение от парламентарните групи на СДС и ДПС, сдържано без аплодисменти посрещане от страна на парламентарния съюз на БСП;
- пресконференция на БСП от 16 януари: "Признава решението за принципно правилно, но го санкционира като ненавременно и прибързано."
Реакциите на съседите:
- По телевизията беше съобщено, че гръцките социалисти не подкрепят българските социалисти за членство в Социалистическия Интернационал във връзка с признаването на Македония. "България трябва да забрави, че Гърция е страна, която ще й помага", заявил гръцкият външен министър Андонис Самарас. Следващата седмица почти цялата ПГ на БСП - 62 души - гостуваха в Гърция по покана на гръцката социалистическа партия ПАСОК
- Министър-председателят на Македония Никола Клюсев е казал: "Ние благодарим на българското правителство и българския народ и вярваме, че този акт ще укрепи още повече приятелските отношения с България."
- В Сърбия искат скъсване на дипломатическите отношения с България. Иначе първите "сини каски" пристигнаха в Югославия. Войната няма да свърши с тяхното разполагане в районите на конфликтите, но е обречена на загуба за Милошевич. Какъв е смисълът да бъде продължавана, другари?
- Турция и Италия не са против признаването на Македония.
- Румъния се въздържа да признае Македония, тъй като "имало сведения, че в самата Македония съществуват планове тя да се обвърже с Югославия и се бои да не попречи на тези планове".
(
На 9 февруари в Румъния се проведоха първите избори за местна власт след 1989 година. Картината е подобна на нашите избори през юни"1990: грешки в списъците, нарушения в изборния ден, резултатите се очакват "по-късно". След 8 години, в началото на новия век ще се окаже, че ние и румънците сме последни на опашката от всички бивши соцстрани за влизане в Европейския съюз. За сметка на това президентът й Йон Илиеску заяви, че присъединяването на Молдова към Румъния е "исторически неизбежно".)
-
На 3.02 беше подписана декларацията за черноморско сътрудничество между България, Турция, Румъния, Русия, Молдова, Украйна, Армения, Грузия и Азейбаджан. На 5.02 бяха установени дипломатически отношения между България и Молдова. Ден по-късно Турция призна 4-те бивши югославски републики (22 дни след като България беше сторила това).

·               По същото време в Ню Йорк се провежда безпрецедентна среща на 13 държавни ръководители от света - присъстват Буш, Елцин, Митеран, Мейджър, Ли Пън. Американският президент Джордж Буш съобщи за 30% намаление на американския военен бюджет и отказ на САЩ от системата за противоракетна отбрана от Космоса. В отговор Борис Елцин обяви, че руските ярдени ракети вече не са насочени към САЩ и че се подготвя унищожаването на ракетите най-близо до Европа - тези, разположени в Беларус.

·               В края на април 1992 година в доклада на Международния Валутен Фонд се казва, че България е отишла по-далеч от очакваното при изпълнение на целите на икономическата реформа и стабилизация. (Цитирам официално становище на МВФ, публикувано с отметката “по БТА”, а не партийни анализи на политическата сила СДС, или дълбокомислията на Ангел Димов, или псувните на пресгрупата “168 часа”.)

·               В началото на май 1992 в Женева се състоя двудневен икономически форум “България’92”, посветен само на икономическите възможности и перспективи на България. Това съвещание беше организирано от Световния икономически форум в Давос и представлява първото представяне на страната ни пред най-известни чуждестранни фирми с цел да се разшири интереса към инвестиции в българската промишленост. Делегацията в Женева се водеше от министър-председателя Филип Димитров. Макар Желев да е президент вече 2 години без 3 месеца!

 

·               На 7 май 1992 година пред сградата на Съвета на Европа в Страсбург се развя българският трицвет (без петолъчката).
- На 8 май 1992 всекидневникът “Дерниер Нувел д’Алзас”, излизащ в Страсбург, пише: “Официалното встъпване на България в Съвета на Европа е празник за демокрацията.”
-
Списание “Експрес” от 8 май 1992 (Франция): “Промените, станали за няколко месеца, са изключителни, българите се стремят да създадат законови рамки, счетоводни процедури. Те обсъждат приватизацията в Парламента. Категорично се придвижват много бързо.”
Но в България някои са против това. Кои?
- Точно по това време в селата започнаха масовите селски бунтове и окупации на сгради и техника, провокирани от БСП, което дори не беше по-прикрито, а официално афиширано. Ще пиша за това след малко.
-
Точно по това време се изсипа канонада от искания за оставки на министри в правителството:  от КТ “Подкрепа”  за Костов и Пушкаров;  от КНСБ  за Векил Ванов;  от бивши депутати от СДС за Стоян Ганев,  от синдикални и обществени комитети в системата на съда и полицията  за Лучников и Соколов;  от ССИГ на Моллов  за Филип Димитров.
-
В. “168 часа” от 5 май 1992, когато Народното събрание ратифицира статута на Съвета на Европа (това е и денят в който обединена Европа празнува своя празник), не публикува нито един материал, нито едно съобщение за това. Но затова пък на 1-ва и 2-ра страница имаше такива заглавия:
Висим във въздуха, всичко се замазва, не е ясно кой носи отговорността” - от Мариана Тодорова (бивш депутат на БСП във ВНС, икономически съветник на президента Желев по това време); “Двойна игра на червената агентура” - Петьо Блъсков (главен редактор на вестника); “Екипът на Филип Димитров се изхаби бързо” - от бившия коментатор на радио “Свободна Европа” Владимир Костов.
-
В. “Земя” от 7 май 1992  (денят на приемане на България в СЕ): “Парламентарният съюз за социална демокрация настоява за оставки на Соколов и Татарчев”;
-
В. “Труд”, 8 май 1992: “Министър Ванов не обещава пари на пенсионерите при новото увеличение на цените”;И червени, и сини, ни излъгаха, остават ни само синдикатите”.
-
В. “Подкрепа”, 8 май 1992: “Портиерите на премиера не пуснаха нашия репортер”; “Министър-председателят не знаел нищо за миньорския иск”.
- Откритите атаки срещу правителството на Филип Димитров, което е признато от Обединена Европа (именно поради това те са по-опасни), Партията е възложила на т.нар. назависими вестници. Самата „Дума” се просламчва към одобряващите процеса на приобщаване към Европа. Но пак й личи съвсем ясно омразата, която Злото изпитва към Свободата, злобата на некадърника към успелия да го направи и глупостта на комуниста – как другояче да нарека демагогията, доведена до цинизъм, при това безсмислено, защото умните й се смеят, а глупавите не я разбират.
Ето избрани “бисери” от статията “По повод на Страсбург”, в. “Дума” от 11 май 1992. Авторът ще познаете лесно по наглостта.Ако приемем, че едва сега ставаме европейци, ние ще трябва да се разделим с истинската представа за себе си. Ще трябва да забравим, че сме една от най-старите държави в Европа. Това, че днес ни приемат с редица забележки в едно ново политическо “семейство”, съвсем не означава, че сме туземци, открити токущо от Магелан или Кук. Елементарната справедливост изисква да гледаме на стола си в Страсбург не като на някакво благородно подаяние, а на място, което ни принадлежи по традиция. Това, че сме по-бедни от другите в момента, не означава, че сме от друг свят. Политическата спекулация с днешното ни “завръщане в Европа” е не само елементарна, но и обидна за националното ни самочувствие. Ако някой наивен днес вярва, че именно от 7 май т.г. ние имаме реалното право да се наричаме европейци, то тогава на кого трябва да оставим всичко онова прекрасно и трагично, което сме сътворили през времето? От словото на Климент Охридски до книгите на Вазов; от Боянската живопис до картините на Майстора; от химните на Йоан Кукузел до творенията на Владигеров; от Мадарската скала до скулптурите на Далчев; от съда над Левски до съда в Лайпциг; от бунта на априлци до антифашистката съпротива; от епопеята на Одрин до епопеята на Драва; от строителите на съвременна България до строителството на същата тази България.”

Аз съм убеден противник на „националното помирение” с такива. Целия си съзнателен живот посветил на Партията – безродница, потрошила в буквалния смисъл на думата костите на потомците на Вазов и Райна-Княгиня, Стамболов и Стамболийски, Симеон Радев, Никола Петков, Атанас Далчев; прокудила европейския цвят на българската интелигенция и заменила го с простотия; скрила само временно пушките и танковете „за трепане на гадовете” като му дойде времето...
И той бил българин като мене? Хайде, стига! Време е да изхвърлим боклуците от двора на България и с наистина хилядолетното си наследство, горди с тези две неща, да разширим отново границите на Европа, които комунистите стесниха!




Гласувай:
0



1. krumbelosvet - Драги авторе,.
12.11.2019 10:57
Твоите предци бяха СЪЮЗНИЦИ НА ХИТЛЕР. А любимите ти американци и англичани изтърбушиха София с бомби, ХВЪРЛЯХА ИЗБУХВАЩИ ИГРАЧКИ за ОСАКАТЯВАНЕ на Д Е Ц А...
А ти повтаряш простотиите от ПОДСКАЧАЩИТЕ МИТИНГИ. Дотам ви докараха. Да подскачате като маймуни.
Но пък се каниш да убиваш НАНОВО. Щото убийствата ВИНАГИ ОТ ВАС СА ТРЪГВАЛИ. И на вашата съвест са ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ и десетилетия гражданска война, което ни е закопало дълбоко в бедност и малочисленост...
И само две имена си дал, анонимнико. Дали поне те са истински?
цитирай
2. pitatlimedejzorata - Моите предци НЕ СА БИЛИ СЪЮЗНИЦИ НА ХИТЛЕР!
12.11.2019 12:38
За твоите предци не знам какви са били, krumbelosvet, но ти ДНЕС защитаваш онези, които почитаха Сталин! А със заповед на Сталин са убити повече хора, отколкото със заповед на Хитлер. Просто Сталин е по-късметлият нацист.
Моите две имена са истински! Сега проверих - и ти си дал само две имена. Просто отбелязвам!
Не мисли, че се интересувам от имената ти. Знаеш ли защо? Защото ти пишеш ... неверни неща. Ако ЗНАЕШ това - си кофти лъжец. Ако си ВЯРВАШ - си обикновен глупак.
цитирай
3. krumbelosvet - А, 100 000 000 жертви на комунизма
12.11.2019 15:30
Ти преброи ли ги, или ги прие на вяра?
Има градове изтрити от лицето на земята. Има Герника. Има Дрезден. Има Хирошима и Нагазаки, има бомбардирана София, за която явно не ти дреме. Има един коренен народ в Северна Америка, ограбен избит и пратен на изчезване в резервати. Всичките тия людоедски подвизи на ТВОИТИ ХОРА, налагат да се измисли лъжата за 100 000 000 жертви на враговете им.
Има САМО Е Д Н О право на човека, което твоите хора не са нарушавали - правото на човека да основе частна банка. И на това отгоре да я направи ГЛАВНА и да печати държавната валута. Тая банка има НЕЛЕГИТИМНА власт по-абсолютна от всяка монархия в историята. Шумната и шарена ИГРА на избори, е игра за заблуда на масите. И на писачи като тебе.
И аз съм дал две имена, но ти НИЩО ДРЕГО не си дал. Но и тоя ПРОСТ ФАКТ оспорваш. Какво остава за по-сложните...
цитирай
4. krumbelosvet - СДС умря от бяс
12.11.2019 15:33
но бесът му остана индивидуално.
цитирай
5. pitatlimedejzorata - Г-н Красимир Лозанов.
13.11.2019 09:50
В моя блог - pitatlimedejzorata, има 76 постинга, от които само 2 са мои. Останалите 74 (засега) са изцяло авторски текстове на друг един блогър - dobronameren, и това е съвсем коректно написано още в експозето на блога ми. Нещо повече: Съвсем коректно съм декларирал пак там, че съм създал блога си с единствената цел да публикувам в интернет книгите на dobronameren (Който е дал всички сведения за себе си, като вас!) - книгите на dobronameren, които вашите политически приятели отказаха, отказват и ще продължават да пречат на издаването им.
Защо го правят ли? - Защото се страхуват от тяхното съдържание. "Спотайват се като бълха в гащи." (Това са оригинални думи на Стефан Продев, казани по адрес на СДС.)
Така, че вашият проблем, г-н Красимир Лозанов, не е моето име, професия и интереси, а в съдържанието на онова, което е написал dobronameren, а аз само добросъвестно цитирам.
Знаете ли какво следва от този факт? - Че "СДС" не е умряло и още по-фантастичното: че ще "умре от бяс". Моля ви: не представяйте мечтите си за действителност. И бъдете живи, за да прочетете всичките книги НИЕ, които досега dobronameren е написал - това са общо около 400 постинга. Очаквайте значи 325 следващи постинги в моя блог! (Което, имам планове да се случи до 76-тата годишнина на "вашия славен Девети септември", ако вашите приятели в БЛОГ.БГ ("големите гуми") не ги засърби отново да ми забранят публикациите. Което се е случвало вече два пъти. Страхливци!)
Колкото до моите три имена и другите лични подробности - та вие вече ги знаете! Ама, не четете. (Но пишете с претенции за истина.) Намерете двата лични мои постинга и ги прочетете. Там пише всичко за което питате.
Аз няма СЕГА да ви ги кажа - с единствената користна цел - да повиша броя на моите прочитания в БЛОГ.БГ. Ако не се справите сам с тази лесна задача, ще ви помогна. Но няма да забравя да ви се подиграя за това.
цитирай
6. krumbelosvet - Благодаря, драги pitatlimedejzorata,
13.11.2019 18:30
благодаря за ДЪЛГИЯ ре-коментар.
Наистина, не бях забелязал, че сте адепт на великия "добронамерен", който за мене е БЕЗОГЛЕДЕН, независимо от фактите, антиком и руфоб. Може би сте едно лице. А вашата безогледност, навежда на подозрения за платени усилия...
цитирай
7. krumbelosvet - А смъртта на СДС
13.11.2019 18:32
е извън съмнение. Понякога има сравнително БЪРЗА справедливост.
цитирай
8. krumbelosvet - Изкушавам се
13.11.2019 18:34
Изкушавам се да публикувам и горния пост като ДОКАЗАТЕЛСТВО за ниското равнище на нашите психо-десни. Подобно поста на Божил в моя пост от днес.
цитирай
9. pitatlimedejzorata - С великия "добронамерен"
13.11.2019 20:43
не сме едно и също лице. Написал съм какви са връзките между него и мен - еднозначно. Но няма да го напиша ДНЕС ТУК. Ще ви оставя да се поровите сам в двата лични мои постинга.
Имам две категорични несъгласия с вашите твърдения. Пишете (в коментара си №6), че dobronameren "е безогледен, независимо от фактите". Това е абсолютно нелогично - когато фактите говорят, дори и боговете мълчат! И второто: "СДС не е умряло". Това е ваша мечта, имайте си я. Но не я натрапвайте на другите. Следващия път напишете: СПОРЕД МЕН смъртта на СДС е извън съмнение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pitatlimedejzorata
Категория: Регионални
Прочетен: 462151
Постинги: 633
Коментари: 248
Гласове: 816
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031